kurir.rs
Спорт

(ВИДЕО) ЦЕЦИН СИН БИЈЕ РЕДОМ: Вељко Ражнатовић разбио хрватског боксера у Републици Српској

Вељко Ражнатовић је дошао до своје друге победе у каријери. У питању је био нокаут против хрватског боксера Хрвоја Божиновића.

Цецин и Арканов син је други меч у каријери радио у Републици Српској, у Дервенти. И славио је нокаутом, након што је хрватски боксер пао од комбинације аперката, директа и крошеа.

МОРБИДНО! Ово су истините реченице које су лекари чули од људи ПРЕД СМРТ!

Ражнатовић је био доминантан против знатно искуснијег борца, кога је и пре нокаута једном бацио на под. Први пут је Хрват успео да се подигне, али не и други пут.

(ВИДЕО) КРВ ЛИПТАЛА НА СВЕ СТРАНЕ! Репрезентативац Француске завршио са 15 шавова! Језива сцена

– Једногласном одлуком судија доносимо победу у Београд. Свака част противнику, изузетно храбар момак, свашта је претепео и тиме задобио и моје поштовање. На крају дана победио је спорт, а и ја – поручио је Вељко после борбе, а затим је за медије рекао да је срећан што се српски бокс враћа у светски врх.

(ВИДЕО) НЕ, ОВО НИЈЕ ВАНЗЕМАЉАЦ: Истина о овом створењу ће вас расплакати

– Јако ми је драго што сам завршио меч у своју корист. Мало је рећи да је противник био чврст, јак и доста искуснији. Сматрам да сам га надбоксовао у сваком погледу, што говори и нокдаун после 22 неузвраћена ударца. После свега могу да се похвалим да сам изашао без повреда, уз задовољне урлике публике из Дервенте.

(ВИДЕО) ЗЛАТИБОРАЦ АЛЕКСАНДАР САЊАО ЈЕ САН И ОТИШАО У ОСТРОГ: Да је жив, његов деда Добривоје не би веровао шта му је никло на имању! Ево у шта је његов унук претворио дедовину!

– Још једном бих овим путем да се захвалим свима што су ме подржали у великом броју, и да најавим да је ово само почетак мог доказивања у рингу, и да као и увек идемо на све. Враћамо српски бокс у светски врх – рекао је Вељко Ражнатовић.

(ФОТО) СВИ СУ ПРИЧАЛИ О ЊИХОВОЈ ФОТКИ ИЗ КРЕВЕТА: Жељко Бебек искрено о страсти са 34 године млађом женом!

Ражнатовић је у ринг ушао са српском тробојком, на којој су биле исписане речи – „С вером у Бога, за краља и отаџбину“, а он је уз тај видео само поручио „Нек је вечна мајка Србија“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ О ПРОЦЕСУ ДИЈАЛОГА ОКО КИМ: Бројним притисцима покушаће да сломе Србију изнутра!

ПАВЛОВАЦ ЗАВИЈЕН У ЦРНО: Дечак се удавио у селу које нема ни КАНАЛИЗАЦИЈУ НИ ВОДУ!

(ТАБЕЛА СА ЦЕНАМА) ИЗВРШИТЕЉИ ПЛЕНЕ ЧАК И ПЕГЛЕ И УСИСИВАЧЕ! На аукцијама се одузета имовина ПРОДАЈЕ ЗА БАГАТЕЛУ!

Извор: Телеграф

Оставите коментар