Дане Чанковић
Регион

Чанковић: Убиство полицајаца терористички акт са опасним намерама?

Убиство полицајаца, уз друге могуће догађаје, може послужити за формирање мишљења у јавности као разлог и потребу за реформом полиције, преносом овлашћења са ентитета на БиХ и на крају до стављања ван снаге Дејтонског споразума.

ЛАЗИЋЕВА ДЕВОЈКА СЕ РАЗБОЛЕЛА ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ КОЈА МУ СЕ ДЕСИЛА: Марина открила када ће посетити певача у болници!

Покрет Избор је наш саосјећа са свима у болу који је произашао немилосрдним убиством полицајаца Адиса Шеховића и Давора Вујиновића које се десило у Сарајеву, у петак 26. овог мјесеца, саопштио је предсједник СНП – Избор је наш  Дане Чанковић.

(ВИДЕО) Лазићев брат из Шапца оцрнио Севићку: Ана саботирала давање крви за Дарка!

„Медији су пренијели информацију да иза тог гнусног убиства двојице полицајаца стоји аутомафија. Непоричући такву могућност, Покрет са великом опрезношћу, али и одговорношћу износи јавности, заједничким институцијама БиХ, Министарствима унутрашњих послова Бошњачко-Хрватске Федерације и Републике Српске сљедеће размишљање.

ЛАЗИЋЕВА БАКА СЕ ПРВИ ПУТ ОГЛАСИЛА: Ево каква је ноћ иза Дарка!

У БиХ влада сложена и нестабилна ситуација, тим прије што долази до озбиљног и забрињавајућег судара интереса највећих свјетских сила. Скоро да је очигледно да једна страна води процес централизације БиХ а самим тим и покушај укидања Српске. Резултати скорашњих општих избора не иду у прилог таквом процесу. Зато је могуће очекивати дестабилизацију овог простора на разне начине, па и терористичким чином и такозваним обојеним револуцијама“, упозорио је Чанковић и додао:

(ХИТ ВИДЕО) ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Ево како Путин реагује КАД МУ НЕКО СЕДНЕ НА МЕСТО!

„У историји за многе догађаје који су имали огромне и значајне посљедице, права истина њиховог узрока и организовања сазнала се након педесет, сто… година. Често није онако како нам се представља неки догађај у свом почетку.

ОГЛАСИО СЕ СВЕШТЕНИК ИЗ БРЕСТАЧА: Мештани се моле за Дарка, а нисте знали да је Лазић за село урадио ЈЕДНУ велику ствар!

Убиство полицајаца, уз друге могуће догађаје, може послужити за формирање мишљења у јавности као разлог и потребу за реформом полиције, преносом овлашћења са ентитета на БиХ и на крају до стављања ван снаге Дејтонског споразума“.

Наводи да не жели истаћи нелогичности у ставу да иза убиства стоји аутомафија. Дошли су и побјегли са два аутомобила.

АНАБЕЛА АТИЈАС ИСПРИЧАЛА СВЕ: Комшије Дарка Лазића не спавају, сви чекају само ОВО!

„Са релативно малим бројем хитаца убијена су двојица полицајаца која су се налазила у аутомобилу у покрету. То више дјелује као унапријед организовани терористички напад професионалаца са циљем изазивања одређених посљедица“, напомиње Чанковић и истиче:

ДАРКО ВЕЋ ИМАО СЛИЧАН УДЕС! С њим је тад у колима била МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ, превртали су се три пута и ЈЕДВА ОСТАЛИ ЖИВИ!

„Узимајући у обзир и начин на који се НАТО рекламира на свом Фејсбук сајту пропагирајући борбу против криминала и корупције, а знајући да су на неки начин странци дали зелено свјетло за велики криминал и корупцију како би све то једном врло вјешто искористили за своје циљеве, Покрет сматра да све институције БиХ, ФБиХ и РС, као и њени грађани треба да буду опрезни и да покажу одговорност и професионалност како нас не би увукли у разне видове сукоба.

ИСПЛИВАЛИ СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ НЕЗАПАМЋЕНЕ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У НОВОМ САДУ: Тинејџер се напио са оцем, па крвнички насмрт изболи МАЋЕХУ!

Уколико се заиста крене у дестабилизацију наших простора, једно од најбољих рјешења биће раздруживање Републике Српске са Бошњачко-Хрватском Федерацијом. Тада би Српска Република показала све своје могућности и кренула у свеопшти непредак“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАЧИЋ ПОРУЧИО НЕМАЧКОЈ И АМЕРИЦИ: Србија не мора ништа, осим да ПОШТУЈЕ СВОЈЕ ИНТЕРЕСЕ!

ПОЧИЊЕ ЗИМСКО РАЧУНАЊЕ ВРЕМЕНА! Немојте се успавати! Ево када треба да померите казаљке на часовницима!

ЈЕСЕН НАС ЧАСТИ ВИКЕНДОМ ИЗ СНОВА! Данас и сутра до 26 степени, срећу квари само ветар!

Трамп открио шта је најгоре што је могло да задеси Русију

ДАНАС ЈЕ СВЕТА ПЕТКА, ВЕЛИКИ ПРАЗНИК: Највећа чуда дешавају се баш на њен дан, а Српкиње ову светитељку поштују највише и моле јој се за оздрављење од најтежих болести

in4s.net

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri