Чанак (Фото: mc.rs)
Политика Србија

ЧАНАК ЦЕПА СРБИЈУ: Косово отписати, Војводини вратити законодавну,судску и извршну власт

"Војводини треба вратити законодавну, судску и извршну власт, право на имовину и приходе", изјавио је председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак.

Бошко Обрадовић – СА ДЕМОКРАТСКОМ СТРАНКОМ ИМАМО ЗАЈЕДНИЧКЕ ВРЕДНОСТИ!

– Не треба неко Војводини нешто да поклони, него да врати. Војводина је све то имала до октобра 1988 – рекао је Чанак за Политику.

Према његовим речима, ЛСВ се већ 28 година бори за враћање пуне аутономије и да све што жели Војводини, жели и другим крајевима Србије.

НАТАША (21) ИЗ ЈАБУЧЈА ОПТУЖЕНА ЗА СЕКС СА ДЕЧАКОМ! Она каже: Нисам крива, ОН ЈЕ ТРАЖИО И ЈА САМ МУ ДАЛА!

– Ми Војводину не видимо ван граница Србије, него Србију видимо као децентрализовану и демократску државу – казао је лидер ЛСВ.

Када се ради о Косову и Метохији, Чанак каже да се треба посветити побољшању живота људи и унапређењу људских и мањинских права и да решење треба тражити кроз мир, наставак бриселског дијалога и добросуседске односе.

(ВИДЕО) СТРАВИЧНА ЕКСПЛОЗИЈА НА КРИМУ: 10 мртвих, 40 повређених! СВЕ ОДЛЕТЕЛО У ВАЗДУХ!

– Таквим приступом се релативизује значај граница. Косово у Србији нема будућност, али Србија и Косово у ЕУ имају заједничку будућност – казао је Чанак.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ У СУДНИЦИ У ПАНЧЕВУ Дошао да погледа у очи зета који му је пред децом убио сестру, ођедном му је „пала ролетна“

На питање види ли Србију у НАТО, Чанак одговара да „мала и слаба Србија, какву су нам оставили властодршци до сада, нема услова за војну неутралност“.

(ВИДЕО) АКО ИЗБИЈЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ, БЕЖИТЕ ТАМО: Ових 10 држава има шансе да ПРЕЖИВИ АПОКАЛИПСУ!

– Бојим се да ћемо се, ако не уђемо у клуб великих и развијених земаља, као што је то рецимо мудро учинила Црна Гора, суочити са још јачим притисцима да будемо руска провинција и њен непотопиви носач авиона окружен чланицама НАТО и ЕУ – сматра Чанак.

ГОТОВО ЈЕ МИХОЉСКО ЛЕТО! Ево када нам стиже ПРОМЕНА времена! Ипак, и даље имамо ДОБРЕ ВЕСТИ за све који не воле зиму!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon