Printscreen
Политика Србија

Бурно о упаду Двери у кабинет, Гојковић показала модрицу (ВИДЕО)

Упад троје посланика Двери у кабинет председнице парламента Маје Гојковић и данас је изазвао бурну расправу на седници Скупштини Србије током које је Гојковић показала модрицу задобијене у том инциденту.

Маја Гојковић је најпре на месту председавајуће устала, скинула сако и показала подлив и отеклину на левој надлактици, а потом и из посланичке клупе, јављајући се по повреди Пословника, те је навела да о томе има извештај лекара из скупштинске амбуланте.

„Данас сам поново морала да се јавим лекару због болова“, навела је Маја Гојковић.

Претходно је Гојковић одредила краћу пазу после жестоке расправе посланика ДС, СНС и СРС о бомбардовању 1999. године, а на то јој је посланик ДС Балша Божовић добацио да ли може да настави излагање а потом навео: „Каква сте кукавица. То је страшно“.

Гојковић је након тога устала и поручила да ће сад да им покаже каква је кукавица.

„Ево у паузи, да не би Двери имале, да не би ваше уважене колеге имале дилему, како је јуче било“, навела је Гојковић.

Наиме, Гојковић је јуче на ванредној конференцији за новинаре рекла да је у њен кабинет упало троје посланика Двери, међу којима је био и лидер те странке Бошко Обрадовић и тамо викали, вређали и физички је спречавали да изађе из кабинета.

Сама је, каже, успела да све троје посланика физички избаци из канцеларије, како би отишла на састанка са делегацијом Сената Италије.

У кабинет Маје Гојковићеве јуче су, поред Обрадовића, упали и посланици Двери Марија Јањушевић и Срђан Ного, а све троје су због раније изречених опомена удаљени са седнице на 20 дана.

Обрадовић је јуче то негирао.

Сматра да није било основа за његово удаљење са седнице на 20 дана, те навео да је са посланицима Двери дошао у кабинет председнице парламента како би је питао зашто је прошле недеље искључен са седнице.

ЗАШТО СЕ СРБИ ЉУБЕ ТРИ ПУТА? Изненадиће вас кад сазнате ШТА ТО ЗАПРАВО ЗНАЧИ!

Двери су на сајту објавили снимак дешавања у кабинету који је телефоном забележила Марија Јањушевић.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

На помолу велика криза у нафтном сектору: Цене лете на 100 долара

Младићева одбрана тражи одлагање изрицања пресуде

(ФОТО) СТАРЛЕТЕ БИ ДА РУШЕ ПУТИНА! Улазе у председничку трку!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
24°
29°
Tue
31°
Wed
30°
Thu
26°
Fri