Фото: Википедија
Хроника

БУРНА У БЕОГРАДУ Повређени багериста и бициклиста,ГУМА ШЛЕПЕРА налетела на породицу у аутомобилу

У Београду се ноћас догодило пет саобраћајних несрећа у којима су двојица мушкараца задобили тешке повреде, рекла је за Тањуг портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

 

Фото: скриншот

У улици Александра Војиновића у Реснику, у 19.48 преврнуо се багер са висине од отприлике два-три метра, а мушкарац старости од око 20 година који је њим управљао, је услед тога задобио повреде које се воде као тешка траума. Он је превезен у Ургентни центар.

У 20.08 У Бенковој улици код броја пет у Бољевцима, лакше је повређена женска особа старости од око 22 године и превезена је у КБЦ Бежанијска коса.

У незгоди на Сурчинском путу код броја девет на Лединама у 21.12, лакше повреде је задобио мушкарац од око 60 година који је потом превезен у КБЦ Бежанијска коса.

У 23.00 На облазници од Ресника ка Бубањ потоку, смеру ка Нишу, шлеперу је пукла гума која је потом ударила у путнички аутомобил са страним држављанима.

Како је Мацура навела, иако је аутомобил био уништен, двогодишње дете и мушкарац и жена старости од око 30 година су углавном задобили лакше контузионе повреде колена и пребачени су у Ургентни центар.

У незгоди која се догодила у Рузвелтовој улици у 02.16, тешке повреде је задобио 24-годишњи бициклиста који је превезен у Ургентни центар.

Хитна помоћ је протекле ноћи интервенисала 92 пута, од којих 24 на јавном месту, а за помоћ су се највише јављали хронични болесници.

У Београду се јуче током дана догодило седам саобраћајних несрећа, а Хитна помоћ је интервенисала 140 пута, од којих 51 на јавном месту и посао се обављао нормално, навела је Мацура.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Sun
25°
Mon
26°
Tue
26°
Wed