Ilustracija, Printscreen
Регион

БУЛАТОВИЋ ОТВОРИО ДУШУ ПА ШОКИРАО СВЕ: Мило и ја смо се проводили у Београду, све је добијао из Србије! Све би паре које има дао за ЈЕДНО! А ОТКРИО И ЗАШТО ИМ ЈЕ МИЛОШЕВИЋ КУПИО АВИОН!

Момир Булатовић, бивши председник Црне Горе и премијер СРЈ осврнуо се на однос са актуелним шефом црногорске државе Милом Ђукановићем, а занимиљиво је да је са некадашњим политичким противником данас комшија

Драгичевић преговара о предаји полицији Српске!

– Ми смо два различита света. Поздравимо се, просто, то је нормално. Ја на неки начин разумем терет који има Мило Ђукановић.Слажем се са оним што је Матија Бећковић рекао – дао би он грдне паре да може тога да се ратосиља. То је, иначе, потпуна подвојеност једне личности, то не може дуго да траје. Када би Мило Ђукановић имао неку реалну алтернативу, а мислим да му се она може понудити, он би преокренуо тај свој ћурак и вратио Црну Гору кући. Мислим да би то било спас и за њега, и за целу Црну Гору – казао је Булатовић за Новости.

Давор Драгичевић се крије у Амбасади ОВЕ ДРЖАВЕ у Сарајеву?

Printscreen

БАЊАЛУКА: Ухапшен Драшко Станивуковић!

Мило Ђукановић је као председник владе био изузетно успешан зато што је имао добре односе са Србијом, тврди Булатовић.

– У економском смислу, у ондашњој СРЈ наша привреда је била на нивоу статистичке грешке. И кад ја нешто замолим Слободана Милошевића, он позове Мирка Марјановића и тада Мило Ђукановић постане успешан привредник. Једном се десило да смо закаснили на неки састанак и ја сам рекао Милошевићу: „Стварно је ЈАТ каснио, да ли можеш да нам даш паре да купимо авион?“ И ми смо купили авион, а платила га је „Електропривреда Србије“. Значи, био је успешан и добар привредник зато што је, шта год му је фалило, добијао из Србије. Е, сад он то заборавља. Развија неке друге везе које нису баш законите, ту постоји огромна количина новца која се ваља у илегалним сферама, и управо зато га Запад који све то контролише и који све то зна пушта – испричао је Булатовић.

Од данас можете КУПИТИ ПАСОШ ЦРНЕ ГОРЕ, а ево и КОЛИКО ТО КОШТА

Printscreen

ТОМИЋ СЕ ЈАВИО ИЗ БЕКСТВА: Драшко Станивуковић планирао државни удар у Бањалуци! Злоупотребио је групу Правда за Давида и трагедију породице Драгичевић!

На питање да ли је Ђукановићева омиљена песма и даље „Знам за један град, зове се Београд“ одговара:

– Не знам, нисмо певали заједно, али знам да је волео да дође у Београд и мислим да му сада тешко пада што га не посећује. Годинама смо нас двојица знали да се овде лепо проводимо. Ја имам ту привилегију да то могу да наставим, а он је нема.

Одбио сам да будем Мило

Када су мени 1996. у Белој кући понудили да будем Мило Ђукановић, ја сам им рекао да сваки политичар хоће подршку Америке, али цена коју треба да платим је превелика. Не могу да добијем подршку Америке одвајајући се од Србије. Зато сам завршио политичку каријеру, али на начин који мене чини потпуно мирним.

Вартоломеј потврдио: ЕВО КОГ ЈАНУАРА ће Украјинска црква бити независна

У ПУЦЊАВИ НА АДИ ХУЈИ РАЊЕНА И ДЕВОЈКА: Са раном на грудима избачена из аутомобила код Аде Циганлије, ПОЛИЦИЈА ПРОГЛАСИЛА АКЦИЈУ ВИХОР!

СВЕТ У ШОКУ! САД и Израел напустили УНЕСКО, ОВАКО су објаснили СВОЈУ ОДЛУКУ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАСТЕ СТОПА НАТАЛИТЕТА У српским срединама на КиМ рођено 930 беба

ПОЛИЦАЈЦИ СА ХЕКЛЕРИМА И ПАНЦИРИМА БЛОКИРАЛИ ЦЕО БЕОГРАД: Потрага за пуцачем са Аде Хује!

Албанци се не заустављају: За уједињење Митровице прикупљено више од 15 хиљада потписа

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ ПУТИНОВ ОДГОВОР НА ПРЕТЊЕ ЗАПАДА НОВИМ САНКЦИЈАМА! Кремљ ВАСКРСАВА СОВЈЕТСКО СУПЕРПИЛЕ кој је у време комунизма ПРЕХРАНИЛО НАРОД!

(ВИДЕО) И ОВО ЈЕ МОГУЋЕ: Хрват сломио гол, прекид трајао 45 минута

УЖАС НА КАРАБУРМИ: Комшија са наногицом упао у стан, деди разбио главу, унуку ставио нож под грло!

извор: Kurir/Novosti

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun