Kurir
Србија Хроника

Буха правоснажно осуђен на две године и осам месеци затвора

Виши суд у Београду правоснажно је осудио на две године и осам месеци затвора и 180.000 динара некадашњег сведока сарадника Љубишу Буху Чумета.

(ВИДЕО) Мајсторија Роналдиња, гол са своје половине!

Виши суд у Београду правоснажно је осудио на две године и осам месеци затвора и 180.000 динара некадашњег сведока сарадника Љубишу Буху Чумета због три кривична дела међу којима је и прикривање краденог ферарија.

 

Том одлуком одбијене су све жалбе и потврђена првостепена пресуда из августа којом му је поред поменутих казни изречена и мера забране приближавања оштећенима.

Буха је и даље у притвору од новембра 2015. године тако да му је остало да одслужи практично још осам месеци казне али такође има право да тражи и условни отпуст из затвора.

Осуђен је за три од пет кривичних дела за која је био оптужен.

(ВИДЕО) ЗАТВОР ГОРИ И ОД АЛКАТРАЗА: Најозлоглашенији робијаши овде живе у самицама од 6 квадрата, а контакт са људима имају само МИНУТ дневно

Теретио се да је угрозио сигурност припадника обезбеђења његове супруге – Милана Љубеновића, затим због прикривања кривичног дела, због спречавања доказивања, због подстрекавања власника ауто-сервиса „Вест“ из Сурчина Стевана Петошевића на прикривање куповине краденог Ферарија прекуцавањем броја шасије мотора као и да је из затвора у Падинској скели претњама угрозио сигурност бивше супруге.

Овај случај се односи на претње које је тада још законитој супрузи Буха упутио телефоном из затвора у Падинској скели где је служио казну од годину дана за ранији напад на Милана Љубеновића.

За ово дело је ослобођен од оптужби.

Стеван Петосевић је правоснажно одлобођен оптужби за прикривање кривичног дела.

Откривени детаљи из ноћи у којој се Легија предао: Никада то не би урадио да није био у овом стању и сигурно би пала крв!

Овај сведок сарадник у процесима против „Земунског клана“ и за убиство премијера Зорана Ђинђића, почетком октобра осуђен је у Првом основном суду на још 16 месеци затвора због вређања тужиоца Трећег основног тужилаштва у судници Палате правде током суђења у случају „ферари“.

У том случају чека се одлука Вишег суда по жалбама.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ЕКСПЛОЗИЈА НА МЕНХЕТНУ, евакуација у току!

(ВИДЕО) ЗАСМЕЈАВАО ЈЕ МИЛИОНЕ, БАЛКАН ГА ЈЕ ОБОЖАВАО: Мало ко зна како је Чкаља зарадио чувени надимак!

ЧЕДА: Јанковић је само осредњи чиновник из Бакијевог кабинета – ШТЕТА ШТО СУ МУ НЕКИ ПОВЕРОВАЛИ!

11 чињеница због којих је ракија омиљено пиће Срба

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
27°
Fri
30°
Sat
31°
Sun
31°
Mon