Pixabay
Србија Хроника

БРУТАЛНО УБИСТВО У ВАЉЕВСКОМ ЗАТВОРУ! Осуђеник К. Ј. (17) СЛОМЉЕНОМ КАШИКОМ УБО У ВРАТ цимера у болничкој соби!

Осуђеник К. Ј. (17) из Београда на месту је усмртио Б. Д. (83) из Уба у ноћи између суботе и недеље.

ТЗВ. КОСОВО СЕ ПРИПАЈА АЛБАНИЈИ! Еди Рама прогласио уједињење! Зна се и датум!

Осуђеник овдашњег Казнено поправног завода за малолетнике К. Ј. (17) из Београда, на месту је усмртио Б. Д. (83) из Уба, тако што га је сломљеном кашиком убо у врат!

НОВА ОПАСНОСТ ПРЕТИ СРБИМА СА КиМ! У среду ХАОС у Косовској Митровици, животи људи су у питању!

Убиство се догодило у ноћи између суботе и недеље, у стационару затвора, у ком су обојица били на лечењу, а тројица осуђеника, који су се такође налазили у соби, ништа нису приметили, јер су у то време спавали.

(ВИДЕО) РАМА: WHAT THE F*CK! Албански премијер јавно ПСОВАО док је говорио о Србији, па му се сад и његови Албанци смеју!

Пре доласка на издржавање двогодишње казне затвора у Казнено поправни завод за малолетнике у Ваљеву због тешких крађа, незванично сазнајемо, К. Ј. био је штићеник Дома за незбринуту децу „Моша Пијаде“ у Београду. Иначе, наводно је познат по склоности ка самоубиству и повређивању особа које се налазе у његовој близини! С обзиром да није било других мотива за убиство, незванично сазнајемо да је склоност ка повређивању других вероватни узрок насумичног напада на Б. Д. који се, на жалост, завршио смрћу.

Уз то, К. Ј. је одрастао уз мајку која је била у затвору, као саучесник у убиству сина, односно његовог рођеног брата, кога је злостављао убица, са којим је она ванбрачно живела. Одрастао је у хранитељским породицама. Од пре три године, боравио је у дому за незбринуту децу, јер није имао родитељско старање.

СЕКРЕТАРИЦИ ПОКОЈНОГ ОЛИВЕРА ПРИТВОР ОД 48 САТИ: Силвана се јавила док су је водили ка Приштини и тражила адвоката, а онда су изгубили контакт са њом!

Истрага је у току, а управа Казнено поправног завода у Ваљеву о убиству је одмах обавестила полицију, надлежно тужилаштво и суд, те породицу настрадалог.

Заједно малолетни осуђеници и пунолетни осуђени до годину дана

(ВИДЕО) БРУТАЛНА ЕГЗЕКУЦИЈА У НИШУ! ИВАН ИЛИЋ ИЗРЕШЕТАН СА ВИШЕ МЕТАКА ИЗ ВОЗИЛА У ПОКРЕТУ!

Осим малолетних и млађих пунолетних осуђеника, у овој установи казне издржавају и пунолетни осуђени до годину дана затвора, са подручја за која су надлежни виши судови из Ваљева и Ужица. То је био разлог због ког се Б. Д. налазио у овом затвору.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Милан Радојичић на саслушању у српској полицији поводом истраге убиства Оливера Ивановића!

(ВИДЕО) СУТРА НОВИ МИРНИ ПРОТЕСТИ СРБА! ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ

Харадинај, Рама и њихови шиптарски министри позирали у Пећи показујући рукама албанскох двоглавог орла!

Полиција одвела секретарицу Оливера Ивановића!

ПИСМА ИЗ МАГЛЕ! Нова колумна Милана Добромировића – КОСОВО ПОСЛЕ ИНТЕРПОЛА, СВЕ ИЛИ НИШТА!

СТРАВА И УЖАС КОД ЛОЗНИЦЕ: Мушкарац активирао ручну бомбу у породичној кући!

Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed