pixabay.com
Регион

Брутална туча у Дому ученика: Дечак хитно оперисан!

Директор Дома ученика објаснио је да надзорне камере нису забележиле на који начин је дечак задобио тешку повреду и да се све вероватно догодило напољу.

ВАРЉИВА СУБОТА: Ујутру хладно, касније пролеће!

Ученик (15) Средње стручне школе у Бару у Црној Гори, пре три ноћи задобио је тешке повреде у Дому ученика, због којих је прексиноћ оперисан у Клиничком центру (КЦ).

Петнаестогодишњак из једне општине са севера Црне Горе, према незваничним сазнањима црногорских медија, стабилног је здравственог стања, а о догађају је обавијештена полиција.

АВРАМ ИЗРАЕЛ ПОСЛЕ 20 ГОДИНА ОТКРИВА НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ О БОМБАРДОВАЊУ СРБИЈЕ: Кривим сам себе за СМРТ МИЛИЦЕ РАКИЋ! НАТО је могао у једном дану да убије чак 700.000 Срба!

Директор Дома ученика у Бару Борис Мијовић, медијима је казао да је дошло до туче у којој је један дечак задобио тешку, а други лакшу телесну повреду. О догађају су обавештени родитељи, школа, као и Центар за социјални рад у Подгорици, чији су радници саслушали дечака са тешком телесном повредом. Полиција је узела изјаве од двојице дечака.

Земљу сутра погађа снажна соларна олуја, а ево шта то значи за све нас!

У Дому ученика јуче је био одржан састанак стручног већа, које чине директор, васпитачи и председник домске заједнице.

Мијовић је медијима рекао да је дечаку, који је нанио тешку телесну повреду вршњаку, изречена мера предискључења из школе, док ће казну за повређеног ученика размотрити по повратку у Бар.

ДИРЕКТАН СУДАР КОД КУРШУМЛИЈЕ: Ауто прешао у супротну траку, несрећа је била неизбежна!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРАГЕДИЈА У БОЛЕЧУ! Младић (30) се УБИО у поткровљу куће!

ИЗВУКЛИ СЕ СА БЛАГИМ КАЗНАМА: Директору и тренеру наногица, а власницима педалина на Сребрном језеру две године затвора

СРАМНО! Ево шта је црногорски шеф дипломатије рекао у Приштини

КИНЕЗИ ТРАЖЕ 1.200 РАДНИКА! Нова фабрика производиће гуме за ЦЕО СВЕТ

Баринфо, Република

Оставите коментар