Printscreen
ВИДЕО Регион

(ВИДЕО) БРУТАЛНА ТУЧА ОСНОВАЦА У НЕГОТИНУ: Две девојчице мучки тукле трећу, кад је пала зграбиле су је за косу и крвнички вукле по бетону

На снимку сниманом са мобилним телефоном се види како две девојчице рукама и ногама ударају трећу, а када је девојчица пала, са обе руке су је зграбиле за косу и почеле крвнички да вуку по бетону.

Снимак туче основаца у Неготину, градићу у централној Македонији, који се појавио на Јутјубу, шокирао је македонску јавност. У дворишту Основне школе „Гоце Делчев“ две девојчице су напале и брутално претукле трећу ученицу.

ЗНАЛИ СМО ЗА НАПАД, НИСМО СЕ УПЛАШИЛИ! Ево шта кажу Срби који бораве у Сирији!

На снимку сниманом са мобилним телефоном се види како две девојчице рукама и ногама ударају трећу, а када је девојчица пала, са обе руке су је зграбиле за косу и почеле крвнички да вуку по бетону.

Док су оне тукле немоћну девојчицу, друга деца која су се окупила око њих, све су то мирно гледала, смејала се, навијала и снимала са мобилним телефонима.

Тек када су девојчицу обориле на земљу и почеле да је вуку за косу, умешао се један крупнији дечак и покушао да их раздвоји.

ЛАЗАНСКИ: Зашто је Русија тако хладнокрвна и смирена по питању Сирије?

Насиље у Основној школи „Гоце Делчев“ у Неготину осудило је Министарство за образовање, најављујући да ће Државни просветни инспектор извршити надзор у школи са циљем да се утврди да ли је школа након овог немилог догађаја предузела све потребне мере.

Директор школе, Петар Мантев је изјавио да је видео снимак који се појавио на Yоутубе и додао да су предузете све мере. Позване су ученице, изречена им је педагошка мера, а на разговор су позвани и њихови родитељи. Истовремено, случај је пријављен и полицији.

ПОЗАДИНА ЈЕЗИВОГ КРВОПРОЛИЋА У ОСТРУЖНИЦИ: Убица имао паралену везу са апотекарком!

Овај случај туче малолетних ученика отвара низ питања и дилема – како се деца васпитавају у породици и школи, и колико су безбедна када се нађу напољу са својим вршњацима.

Према оценама психолога са којима је контактирала телевизија Сител, овакво јавно малтретирање и омаловажавање може да остави озбиљне последице на психички и физички развој претучене девојчице, која ће још дуго, дуго имати трауме.

(ВИДЕО) ХАОС У АМЕРИЦИ, ИМА И МРТВИХ Трамп јуче гађао Сирију, а већ данас му се небо свети!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руси и Кинези оснивају финансијски центар у Владивостоку

НИШТА ОД СУДА ЗА ЗЛОЧИНЕ ОВК?! Да ли остаје као мртво слово на папиру?

ДВА БРАКА СУ ЈОЈ ПУКЛА – Све несрећне љубави Наташе Беквалац

Извор: Телеграф.рс

Оставите коментар