Printscreen YT
Политика Србија

БРУКА! Новаковић напао полицију јер ЈЕРЕМИЋ ЗА КАФИЋ У ВРБАСУ ДУГУЈЕ 135.695 ДИНАРА!​

Општина Врбас огласила се данас саопштењем поводом напада Јеремићевог повереника Борислава Новаковића на полицију! У саопштењу се наводи да је глави разлог за уклањање баште кафића Вука Јеремића у том граду, дуг за закуп земљишта у износу од чак 135.695,29 динара!

Општина Врбас саопштила је данас да је запосленима ЈКП Комуналац Врбас онемогућено да уклоне монтажни објекат, да се општина обратила полицијској станици како би пружили асистенцију и омогућили извршење Решења о уклањању летње баште те да није речи ни о каквом политичком прогону већ деловању по закону против оних који су уклањање покушали да спрече.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ПРАВЕ НОВИ ОВК Шиптари наоружани до зуба спремају се да крену у покољ Срба, ево шта ће покушати да освоје

Општина Врбас је прецизирала да се тај инцидент десио приликом спровођења закона, а све везано за неплаћање закупа земљишта на којем је постављена летња башта.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СМРТ У ЕМИСИЈИ УЖИВО: Рекла водитељу да би волела да умре док ради, заћутала и издахнула!

Како се наводи закупнина није плаћана 11 месеци, а у износу од 135.695,29 динара дуга. Додају и да је опомену пред тужбу за плаћање дуга закупац примио дана 11.07.2018. са роком да измири дуговања, јер ће се у супротном иста закуподавац намирити судским путем.

ХОРОР У АЛЕКСИНЦУ! ПЕГЛОМ И СВЕЋАМА ПРЖИЛИ УНУКА, БАБУ И ДЕДУ ДА КАЖУ ГДЕ ЈЕ ЗЛАТО: Довели су нам крвавог сина и везали испред нас!

Будући да је запосленима ЈКП Комуналац Врбас онемогућено да уклоне монтажни објекат, општина Врбас се обратила Полицијској станици Врбас како би јој иста пружила асистенцију и омогућила извршење Решења о уклањању летње баште и данас је уз асистенцију полиције извршено је уклањање летње баште.

„Том приликом је двадесетак лица ометало службена лица у вршењу дужности, вређајући запослене у Општинској управи и полицију“, речено је у саопштењу.

(УЗНЕМИРИЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) ОБЈАВЉЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Дефинитивно доказано да певачица НИЈЕ УБИЈЕНА на насипу у Борчи!

Како наводе повереник Народне странке за Војводину Борислав Новаковић непримерним понашањем, које је евидентирано на снимцима који су начињени на лицу места, онемогућавао је службеним лицима да врше своју дужност.

„У било ком уређеном систему не постоји толеранција за такво опхођење и насртаје на службена лица, те је исти приведен. Још један у низу политичара који су јутрошњем догађају пружили подршку јесте Иван Костић, народни посланик. Општина стиче утисак да наведеним политичким представницима није важно функционисање локалне самоуправе и решавање огромних финансијских проблема због затечених дугова већ пружању заштиту бахатом, неодговорном и безобзирном понашању појединаца“.

ШВАЈЦАРЦИ ОТКРИЛИ ПРЕВАРУ СРПКИЊЕ И ОСТАЛИ У ШОКУ! Исплатили јој 300.000 евра а онда сазнали за њен ТАЈНИ ЖИВОТ У СРБИЈИ!

Подсетимо, Борислав Новаковић, повереник Народне странке, данас је у Врбасу физички напао полицајце због нелегалне баште кафића Вука Јеремића у том граду!

Новаковић је полицајце који су били на дужности ударао песницама и гурао, урлајући: „Ја сам Јеремићев посланик, ко сте ви?“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Без дугорочне изградње мира нећемо моћи да наставимо са овако успешним економским резултатима

Европа уводи педофилију у Србију на велика врата!

Померале су границе и биле и остале НАЈВЕЋИ СЕКС СИМБОЛИ СФРЈ

БОСНА ПУЦА ПО ШАВОВИМА: Босански лонац распада ће бити, али не кривицом Срба

НИШЛИЈКА ДИГЛА СРБИЈУ НА НОГЕ ЖУРКОМ ЗА РАЗВОД, А САД СЕ ОГЛАСИЛА БАКА ЊЕНОГ БИВШЕГ МУЖА: То је ствар њеног васпитања, а за њу имам једно питање!

КОМШИЈА О ПРВОМ РАМУШОВОМ ЗЛОЧИНУ: Харадинај убио Миодрага, па почео крвави пир!

Приштини брана за столицу у Интерполу

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
27°
Fri
30°
Sat
31°
Sun
31°
Mon