in4s.net
Регион

БРУКА ИЗ ЦГ: Нећете веровати како ПРАВДАЈУ Миловог пуковника и учествовање у ПРОСЛАВИ ,,ОЛУЈЕ“!

Након 24-асовног ћутања коначно се поводом пуковника Ивана Машуловића на обиљежавању хрватске Олује огласило и Министарство одбране. И то у складу са оном народном „ни лук јели, ни лук мирисали“, па ко им повјерује, повјерује.

ЕКСКЛУЗИВНО: Ево шта је Ђилас ЗАХТЕВАО од ДСС-а за улазак у Савез!

Данашњи црногорски одбранаши кажу:

-Војни изасланик Црне Горе у Републици Хрватској,пуковник Иван Машуловић, је учествовао на обиљежавању Дана побједе и домовинске захвалности,као и Дана хрватских бранитеља,у оквиру редовних активности и на позив домаћина,у складу са уобичајеним дипломатским протоколом. Он није био у Книну да прославља било чије побједе или поразе, нити страдања било ког народа,како се то злонамјерно жели инсинуирати.Та реторика и смјештање овог безазленог цивилизацијског чина у контекст сулудог рата 90-тих,не приличи 20-им годинама овог вијека,новом времену у којем су и Црна Гора и Србија земље кандидати у преговарачком процесу са ЕУ – веле из Министарства одбране.

ОТКРИВЕНА ТИТОВА НАЈВЕЋА ТАЈНА?! Лажног Дражу су водили на суђење, а прави је све време био ОВДЕ! А ево и где је сахрањен четнички вођа!

По њима у Книну као да је одржан концерт Бечке филхармоније који су изводили Баха и Моцарта. Ту се, ето у складу са цивилизацијским васпитањем, нашао пуковник Машуловић по препоруци Душка Марковића, како би пренио утиске са концерта. И то је то, све је у складу са дипломатским бонтоном! Они чак присуство пуковника на прослави „Олује“ сматрају безазленим цивилизацијским чином. То је као да савјетујете Јеврејима да присуствују прослави отварања Аушвица!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Италијанска полиција објавила директан снимак СТРАВИЧНЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ након судара

Е, па, ДПС-одбранаши и Господареви дворани, џабе вам је да забашурите око чега су се скупили Машуловић и ваши хрватски пријатељи у Книну. Нијесу они тамо били да слушају Баха или Моцарта, него да величају етничко чишћење Срба и да још једном поруче да би могли то и још који пут да ураде. Међутим, овога пута, како сте срочили ово саопштење, рекло би се да бисте им и ви у томе помогли. У слављењу „Олује“ ништа није безазлено, а посебно то није никакав цивилизацијски чин, него неофашистички скуп хрватских усташа. Џаба вам да се правдате да то није било то, када већина свијета то тако види. Питајте Јевреје и истраживачки центар „Симон Визентал“, па нека вам објасне. 

(ВИДЕО) ДИРЉИВО: Црногорски кошаркаши славе победу СРПСКИХ ЈУНИОРА, док МИЛОВИ ОФИЦИРИ ВЕЛИЧАЈУ ОЛУЈУ!

Негдје у правдању Машуловића кажете да више нећете да водите туђе битке. Међутим, пуковник Машуловић је присуством у Книну, показао на дјелу војне новотарије црногорских одбранаша,по којима је присуство слави „Олује“ безазлен и цивилизацијски чин! По томе би се рекло да бисте и ви водили сличне битке, али у свом дворишту. Против кога, наивно се питамо?

Срби масовно напуштају ,,косовске“ безбедносне снаге

И не причајте да не водите туђе битке. Водите их и те како, а да вас нико и не зове да то радите. Слањем два официра да бране Косово и Метохију од Срба одлучили сте да будете дио НАТО трупа и да водите битке за Америку и њене интересе. За сада Црна Гора се још увијек не зове Америка, али по вама и то би могло да се промијени!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СМРТОНОСНИ КОКТЕЛ СВЕ ПОПУЛАРНИЈИ МЕЂУ МЛАДИМА У СРБИЈИ: Мешају дрогу и енергетска пића, а онда им спасавају животе лекари на ВМА

МОРТУС ПИЈАН ЗА ВОЛАНОМ: Полиција у Краљеву није могла да верује кад су видели колико је „надувао“

Тинејџер из Шида добио ново срце у КЦ Србије, ЛЕКАРИ ИЗ ИНОСТРАНСТВА ОДБИЛИ ДА ГА ЛЕЧЕ!

УЖАС У ПРИЈЕДОРУ Затекао бившу супругу у кревету са љубавником, па их убо више од 50 пута!

ЕКСКЛУЗИВНО! Досад неоткривени детаљи из истраге злочина у Борчи: Подметнути докази у убиству певачице!

(ВИДЕО) КРИЈУ БРУКУ! СВЕМИРСКИ ПРОЈЕКТИЛ ПРОБИО АМЕРИЧКИ ШТИТ: Метеор пао директно на војну базу, која би требало да ИЗДА УПОЗОРЕЊЕ О РАКЕТНОМ НАПАДУ?!

Несрећа у Блацу: Тешко повређен припадник Жандармерије

ИН4С

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun