Политика Србија

БРУКА И СРАМОТА: Саша Јанковић хоће да укине Цркву и славу Београда

(ВИДЕО) ШОК У ТРЕСТЕНИКУ Српски полицајци снимили духа у станици!

Покрет слободних грађана у београдском парламенту саопштио је да неће учествовати у државно-црквеној литији у Београду, већ ће званично предложити да се из Статута града избрише одредба о “ритуалном обележавању градске славе”.

НАТО НА ГРАНИЦЕ РУСИЈЕ ШАЉЕ 40.000 ВОЈНИКА: Путинов одговор су „ИСКАНДЕРИ“ У КАЛИЊИНГРАДУ!

У саопштењу покрета који предводи Саша Јанковић наводи се да ПСГ сматра да се том одредбом и сличном праксом која се намеће све већем броју органа јавне власти, укључујући и Војску, крши уставно начело о одвојености Цркве од државе.

ПОТРЕСНА СУДБИНА ЛЕГЕНДЕ СРПСКОГ ФУДБАЛА: Био је најплаћенији играч свог доба, а умро у највећој беди! По њему је снимљен култни ХОЛИВУДСКИ МЕГАХИТ у коме су глумили Ричард Бартон и Клинт Иствуд!

– Службена религија део је времена од пре него што је секуларност државе постала велика цивилизацијска тековина. Улична литија црквених великодостојника и градских власти зато делује не само противуставно него и крајње анахроно, посебно за град који се представља као мултикултурно и мултиконфесионално средиште – наводи се у саопштењу ПСГ.

(ВИДЕО) ЖЕЉКО ДОШАО КОД ЖЕНЕ У ЈУТАРЊИ И УЖИВО ЈЕ ЗЕЗНУО: Пала му у загрљај, а после ове његове реченице Јована није могла да се САБЕРЕ и почела је да МУЦА

Официјелна литија, сматрају у Јанковићевом покрету, доприноси и лошем утиску о новокомпонованој верској држави.

ИСПОШТУЈТЕ ОБИЧАЈЕ Данас је Спасовдан, ево шта мушкарци и жене не треба да раде!

– Верници и цркве имају, наравно, слободу да манифестују своје право и избор, па и да славе славу, али без институција и органа јавне власти – стоји у саопштењу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ: Решење мора бити за већину прихватљиво иначе…

 ПОДЛИ ПЛАН ШИПТАРА: Затварају „Трепчу север“ где ради 3000 Срба!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО!) Покољ на улицама Дамаска! Џихадисти гађали велику групу људи!

СКАНДАЛ У ЦРНОЈ ГОРИ! ПОРОДИЉУ ОТПУСТИЛИ КУЋИ СА ТУЂОМ БЕБОМ: Отац приметио да је много ситнија, а кад су стигли кући нису могли да верују својим очима!

ГОДИНА ВРЕМЕНСКИХ НЕПОГОДА: ДРЖ’ТЕ СЕ, ТЕК ЋЕ ДА ГРМИ!

(ВИДЕО) Снимак и фотографије погинулог пилота: Колеге објасниле како је дошло до језиве несреће

Извор: Е. С. Т.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri