Регион

БРУКА – Глумац Миша Јанкетић подржао Мила! Студент из ЦГ му брутално одговорио!

Познати глумац Михаило Миша Јанкетић подржао је кандидатуру Мила Ђукановића за још један мандат на месту председника Црне Горе. Он се путем видео поруке обратио својим земљацима у Бијелом Пољу, а његов позив да се гласа за Мила Ђукановића наишао је на лавину негативних коментара.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ: Наши пилоти ПО ЦЕНУ ЖИВОТА до последњег момента покушавају да спасу летелицу!
Тим поводом огласио се студент Радован Ракочевић, који је на свом фејсбук профилу написао:

„Почео бих онако како ми кућно васпитање налаже, али овог пута заиста не могу, зато у наставку, Михаило-Мишо Јанкетићу,обратићу ти се са ТИ!

АКО ПОЧНЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ТРЕБА БЕЖАТИ У ОВЕ ЗЕМЉЕ: Једна од њих нам је баш близу и може бити спас!

Мишо, ја као млад Бјелопољац збиља сам те сматрао као човјека професионалца, одличног глумца, умјетника, али након поздравне поруке коју си послао прије неку ноћ на конвенцији Мила Ђукановића у Бијелом Пољу сва моја запажању су пала у воду, згрозио сам се кад сам чуо шта си рекао и поручио. Мишо, поздравио си све присутне, оне присутне који су на силу довучени да дају подршку аплаузом за 10-20 еура онима у првом реду који заслужују преко 10 000 година затвора.

А, сад Мишо, да не кажем нешто друго, рече ли ,,ГОРО МОЈА“ не вјеровах испрва па опет пустих снимак и рече богоми, јел’ то она гора коју си напустио, из које си побјегао, и то је твоја гора, гора у којој си стекао име, је ли Мишо? Јел’ то она Гора у коју ти на памет не пада да се вратиш, него нас о њој учиш са сигурне дистанце путем видео поруке?!

Даље Мишо, знаш ли ти шта су ови који подржаваш направили Бјелопољцима, посебно младим, говориш о дјеци – о Господе, говориш о будућности на челу са овима, запитао сам се гледајући снимак како се не зацрвениш понекад, али за такве као ТИ је образ исти, па шта год изговорио.

Мишо, да ли си мислио о гаранту напуштања Црне Горе, а посебно Бијелог Поља, споменуо си Мишо у видео поруци да треба гласати 7 за бољу будућност дјеце, згрозио сам се, знајући да је 80% моје генерације напустило своје домове у потрази за парчетом хљеба захваљујући овим твојима који су под редним бројем 7, то је тај гарант.

ТРАМП: Никад нисам рекао када ће бити напад на Сирију

Већ два дана након оне видео поруке градом кад се твоје име спомене људи се грозе, да не кажем шта све говоре, срамота ме понекад, а то су они људи који су остали у својој гори, који се муче да преживе, а не као ти који си отишао, па из далека просипаш демагогију шта треба да радимо и како треба да живимо и како треба да одлучујемо.

Добио си хонорар да одглумиш Бјелопољца који толико чезне за својим завичајем да га се сећа само кад су избори и када то сећање може добро да се наплати.

(ВИДЕО) Дачић: Када ми је Тачи рекао — Тишина, слушају други…

Мишо, завршићу ово писање са нашим највећим писцем Његошем ,,ЧАСТ И БРУКА ЖИВЕ ДОВИЈЕКА“.

Неће ти, Мишо, бити тешко да се пронађеш у овом стиху.“

Podrška Mihaila Miše Janketića predsjedničkom kandidatu Milu Đukanoviću #PredsjednikCG #PredsjednikĐukanović 🇲🇪

Posted by Milo Đukanović on Tuesday, 10 April 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Тереза Меј преломила: Британци спремни за војну интервенцију у Сирији

ХАОС У ЦЕНТРАЛНОАФРИЧКОЈ РЕПУБЛИЦИ: Пуцњи надомак базе српских плавих шлемова!

Харадинај: Четворо Срба у управном одбору за статут ЗСО

НАЈБОЉИ СРПСКИ ММА БОРАЦ ЗАДИВИО СВЕТ: Био сам конобар, а сад јурим титулу!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue