Printscreen
Друштво Србија

БРУЈИ ЦЕО РЕГИОН Два Србина отишла у Италију због пљачке, а оно што су покушали да украду ће вас оставити без текста!

И "обични" лопови се добро сналазе у технолошком криминалу, па и они са наших простора који “раде” у Италији, прелазе са правог новца на виртуелни.

(ВИДЕО) ДИЛЕРИ ОСУЂЕНИ НА СМРТ ПРЕД 300 ЂАКА НА ШКОЛСКОМ ИГРАЛИШТУ: Децо, ово вам је за наук, држите се даље од дрога!

Постаје уобичајено да се тргује и криптовалутама, од којих је најјачи, свакако, Биткоин, па тако је он стално на мети лопова и превараната. Овде није случај о берзанској превари, већ о покушају куповине “правог” Биркоина, “лажним” еврима.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед… Милинковић-Савић, самопроглашени играч од 200 милиона евра игра катастрофа!

Када је 29-о годишњи Сицилијанац помислио да ће имати невероватну срећу и продати Биткоин у вредности од, милион и двестапедесет хиљада евра, вероватно је код њега постојала доза сумње, пошто је већ успео да осујети сличан покушај преваре, а и тако велика количина кеша, увек изазива сумњу.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

Кристијан Јовановић (30) и Петар Лазић (49) су прво купили 9 биткоина за „правих“ 50.000 евра, а затим, на превару, покушали да купе биткоина у вредности од милион и двеста хиљада евра. Због тако велике суме новца, која се даје у кешу, трансакција се дешавала у једном миланском хотелу. Већи део новца је био скривен на кревету испод чаршафа, а открили су само један мањи део и почели да броје новчанице од 500 евра. Сицилијанском продавцу је ово био знак да нешто озбиљнио није у реду, пошто оваква превара није непознат, па је искористио погодан тренутак, и изашао из собе, када је позвао полицију.

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

Након хапшења, полиција је утврдила да обојица Срба имају подужи досије, испуњен крађама и преварама у реону Рима, а Петар Лазић је тражен по потерници аустријског суда. Али ни сам сицилијански продавац није „без путера на глави“, пошто је већ био умешан у сумњиве послове око трговине Биткоина, па је, вероватно, зато и успео да спречи ову превару.

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

ДАЧИЋ ИМА ЛЕПЕ ВЕСТИ: Још једна држава повлачи признање тзв. државе Косово!

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРЕНД ПРАЊА КОСЕ БЕЗ ШАМПОНА ЈЕ ЗАВЛАДАО: За чисту и сјајну косу користите ових 7 природних решења!

Више од 2.700 допинг тестова урађено је на Светском првенству у Русији и ниједан није позитиван, саопштено је данас.

Русија поднела тужбу СТО због америчких царина на челик и алуминијум

СТАТИСТИКА ЈЕ ПОРАЖАВАЈУЋА Срби, ако наставимо овако, више нас НЕЋЕ БИТИ!

ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА УБИСТВО РАДОВАНА ЛАКЕТИЋА ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Дангубић се терети за тешко убиство!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed