Друштво Србија

БРОЈЕВИ СУ ЊЕН ЖИВОТ, А КАДА ЧУЈЕТЕ ШТА ЗНА – ОСТАЋЕТЕ БЕЗ ДАХА: Милица (15) је ученица 1. разреда Математичке гимназије и апсолутни је ГЕНИЈЕ!

Милица Лепетић (15), ученица 1. разреда Математичке гимназија, оставиће вас без даха, јер зна напамет ни мање ни више него 800 децимала броја Pi!

ОГОРЧЕН, ШКОЛСКИ ДРУГ СТУДЕНТА ПРЕВАРАНТА НЕЋЕ ДА ЋУТИ: Милан никад није био толико сиромашан, ПРЕТВАРАО СЕ, ОБМАНУО ЈЕ МНОГЕ ЉУДЕ!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВА СЦЕНА: Велика звезда светског фудбала за длаку избегла смрт на терену! Саиграч му спасао живот

Светски дан броја Pi, који представља однос обима круга и његовог пречника, обележен је недавно, 14. марта, а на исти дан обележава се и рођендан славног научника Алберта Ајнштајна. То је био повод да водитељ Живорад Николић у емисији „Жикина шареница“ угости ову талентовану девојчицу.

СВИЊЕ у Србији ЈЕДУ ЉУДЕ, трећи стравичан случај за 15 дана: Несрећном Миодрагу ИЗГРИЗЛЕ лице, шаке и полни орган

НАУЧНИЦИ ДАЛИ ОДГОВОР НА ПИТАЊЕ СВИХ ПИТАЊА Ево шта је старије, кокошка или јаје?!

Она је, наиме, у студију у секунди издекламовала децимале овог рационалног броја, праћена бурним аплаузом неверице гостију. И док је њен домаћин прокоментарисао да би због свог знања могла да потиче управо из породице Милеве Марић, оно што је сигурно јесте да овакви млади умови заслужују и више од аплауза – праву подршку и подстицај да у животу наставе путем науке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић данас о КиМ и популационој политици

РАНИ СИМПТОМИ РАКА које никако не смете занемарити! Спасиће вам живот уколико их приметите НА ВРЕМЕ!

Дачић: Ако Косово жели војску, нека је потражи у УН

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu