Aна Брнабић (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

Брнабић открила детаље свађе у Влади: Мој најтежи дан на месту премијерке, али остајем

Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је истина да је петак био један од најтежих дана за њу од како је ушла у Владу Србије, али да остаје на њеном челу.

ОТКРИВАМО НЕИСПРИЧАНУ ПРИЧУ: Већ 30 година сваког дана у Штутгарту пева Ђурђевдан. Разлог ће вас оставити без речи!

Она је за “Блиц” од недеље изјавила да је председнику Србије Александру Вучићу тада рекла да је такви дани натерају да размисли о свом месту и улози у Влади.

„Моја љубав према Србији, вера да ова земља може много више и боље и лична одговорност да се преузети посао заврши – да грађани бољи живот осете кроз своје новчанике, каријеру, веће изборе у животу, просперитет за своју продицу, јесу мој мотив зашто сам прихватила да водим Владу и зашто остајем на њеном челу“, рекла је она.

(УЖИВО/ВИДЕО) МАРШИРА 12.500 ВОЈНИКА! Пратите генералну пробу Параде победе у Москви!

Тај лист подсећа да су се премијерка Брнабић и министар Ненад Поповић сукобили у петак на седници Владе након твита тог министра којим је позвао да се спречи дистрибуција хрватске дечје геј сликовнице у Србији.

Брнабић истиче да нема ништа против тога да министри имају своје мишљење, али да се залаже да се све расправи у оквиру Владе.

Истакла је да су чланови Владе ту због грађана, а не обрнуто.

ЗАГРМЕЛА МИЛИЦА ЗАВЕТНИЦА: ГДЕ СУ ДУШЕБРИЖНИЦИ КАД СЕ БРАНИ УТАКМИЦА ЗА СРПСКО ПОРОДИЛИШТЕ?

„Морамо да научимо да бирамо речи. Нема никакве потребе да се о сензитивним темама у јавности говори тако да се други вређају или доводе у ситуацију да се осећају као грађани другог реда. Ова Влада треба да промовише толеранцију и прихватање права на другачије мишљење, али да у исказивању другачијег мишљења не вређа никога“, рекла је Брнабић.

(ФОТО) БРНАБИЋ ИМА ОД КОГА ДА УЧИ: ОВАКО ЈЕ СЛОБА РЕШАВАО ГЕЈ ПИТАЊА!

Додала је и да је на ову тему сада ставила тачку и да принципи колегијалности, тимског рада, пожртвованости и међусобног поштовања остају начела којима ће водити Владу и на чему ће инсистирати код свих чланова свог кабинета.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИЈО, ДАНАС ЈЕ ЂУРЂЕВДАН! СРЕЋНА ТИ СЛАВА: Не ваља дремати на Светога Ђорђа, али коме се омакне нека уради ово!

(ФОТО) БРНАБИЋ ИМА ОД КОГА ДА УЧИ: ОВАКО ЈЕ СЛОБА РЕШАВАО ГЕЈ ПИТАЊА!

ИЗРАЧУНАЈТЕ Да ли ћете добити рак плућа? Тестирајте се, ово је 90 одсто прецизна прогноза

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
20°
Sun
21°
Mon
17°
Tue
22°
Wed