Суринам за српски Космет (Илустрација: МСП/Правда)
Политика Србија

БРИТАНИЈА ПРИТИСКА СУРИНАМ: Уложен протест због непризнавања Косова

Велика Британија је уложила протест Суринаму пошто је та држава повукла одлуку о признању независности Косова и Метохије, изјавио је данас министар спољних послова Ивица Дачић.

Пре 20 година заборавио где је паркирао аутомобил: Сад је случајно налетео на њега, мислио је да му је украден

Он је на конференцији за новинаре у седишту странке, где је говорио о разлозима због којих не треба да се одрже ванредни парламентарни избори, заједно са београдским, рекао да треба наставити са реализацијом државних циљева, међу којима су европски пут Србије, али и очување државних и националних интереса.

„Без обзира на то што неке велике земље говоре да су наши пријатељи, морам да кажем да је једна од тих великих земаља – Велика Британија, уложила протест Суринаму зато што је повукао признање КиМ“, рекао је Дачић.

ИСПЛИВАЛИ ДОКУМЕНТИ ЦИА СА ОЗНАКОМ ВИСОКЕ ТАЈНОСТИ: Ово је велика мистерија Југославије! Од ње су стрепели чак и Американци!

Дачић је указао када је реч о Косову и Метохији да све већи број земаља размишља о свим последицама једностране проглашене независности, нарочито у светлу најновијих догађаја у Каталонији.

СТРАВА И УЖАС! ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈА ЈЕ ЗЛОСТАВЉАНА У ШКОЛИ У МАЛОМ МОКРОМ ЛУГУ: Моју ћерку су силовали у школи!

„Радује нас одлука Суринама о повлачењу признања, а такође и став Гвинеје Бисао који говори о томе да садашња власт стоји на становишту одбране територијалног интегритета и суверенитета Србије“, рекао је Дачић.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НОЋ СЕ ПРЕТВОРИЛА У ДАН: Мистериозна ватрена кугла стигла с неба и експлодирала у Лапонији!

(ФОТО/ВИДЕО) ОНА ЈЕ НОВИ ШОЈГУОВ ПОРТПАРОЛ: Цела Русија је одлепила за њом

(ВИДЕО) ИЗЕТБЕГОВИЋ ПОНОВО ПРЕТИ РАТОМ: Циљ дестабилизација БиХ и региона

(ФОТО/ВИДЕО) НЕ ЗАНИМАЈУ ГА ИГРИЦЕ: Милутин има тек пет година и ради нешто невероватно!

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun