Спорт

БРИТАНЦИ УДАРИЛИ НА НОВАКА! „Гардијан“ никад јаче оплео по Ђоковићу: Бесмислено удара на тенис

Бура у свету тениса због одласка првог човека АТП-а Криса Кермода. Угледни "Гардијан" решио је да овога пута удари на нашег Новака Ђоковића

ЂИЛАС ВИШЕ НЕ ДА ПАРЕ ЗА ПРОТЕСТЕ Ја све плаћам, а Сергеју се диже, е па, неће моћи!

Новинар Кевин Мичел сматра да је Србин направио велику глупост која ће пуно коштати свет тениса. Он је у свом тексту под насловом „Тенис губи у сукобу Новака Ђоковића и Криса Кермода“ баш поткачио Нолета.

МОСКВА ПОД ОПСАДОМ! На аеродрому се појавио АМЕРИЧКИ ДИПЛОМАТА СА ГРАНАТОМ!

Као један од главних заговорника за одлазак Кермода помињао се председник Уније играча Новак Ђоковић, а то је баш засметало Мичелу.

(ФОТО) ХРТ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА НИЖЕ СКАНДАЛЕ: Емитовали изјаве бранитеља испред натписа „Уби Србина“!

printscreen

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ШОКАНТНОГ ИСПАДА ПОЗНАТОГ ВОДИТЕЉА!? Белеслин „пукао“ због 720 динара, АЛИ ПРАВИ РАЗЛОГ ЈЕ НЕШТО САСВИМ ДРУГО!

Он пише да је Новак бесмислено задао ударац тенису и да је сада настао велики вакум.

ЋУТЕ КАО ЗАЛИВЕНИ: Тачи, Харадинај и Весељи ћутке напустили америчку амбасаду после састанка са Хејлом

– Изгубио је и он, али и тенис… Ђоковић, који је у каријери зарадио 128.804.799 долара, покушао је да води турнир у Србији који је спектакуларно пропао 2013. године, ушао је у расправу са Кермодом коме су требала четири гласа како би опстао на позицији на којој је био, али је изгубио. Иронија је да је Новак тражио транспарентност од Кермода о преговорима и подели прихода, али када је упитан да ли је лично желео да се Кермод уклони и зашто, заобилазио је тему у неугодној размени са новинарима, тврдећи да је све „поверљиво“ – пише „Гардијан“.

ДРАГАН ЂИЛАС И ЗЛОЧИНАЦ ИЗ КЛЕЧКЕ ФАТМИР ЉИМАЈ ПЕВАЈУ ИСТУ ПЕСМУ Познати “љубитељ Срба” поновио Ђиласову теорију: Срби, Вучић нам је свима крив за све!

Мичел је наставио у истом ритму.

– Новак може да буде разоружавајуће шармантан, као и тврдоглав код тешких питања. Има их још… Ко ће заменити Кермода? Хоће ли Ђоковић и већина играча одобрити неког новог? Можда би волели нешто да кажу о именовању?’ – пита се Мичел подругљиво.

(ВИДЕО) Руска учитељица је заљубљена у нашу земљу и сваке године својим ђацима прича о јунацима српске историје

Остаје да се види шта ће на ово рећи Ђоковића. За разлику од њега Надал и Федерер стали су уз Кремонда…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

informer.rs

Оставите коментар