Роман Абрамович (Фото: РИА)
Русија Свет

БРИТАНЦИ УДАРАЈУ НА ПУТИНА ПРЕКО АБРАМОВИЧА! „Корумпирани руски новац прети безбедности“

Парламентарни комитет спољних послова Велике Британије критиковао је владу јер "жмури" када је у питању улога Лондона као финансијског центра у "прању прихода руског корумпирног новца", наводећи да то помаже Кремљу да финансира своју агресивну спољну политику.

(ВИДЕО) Мило напао Србију, а ево како му је Шешељ одговорио

Комитет је навео у извештају, који је данас објављен, да су, упркос жестокој реторици око напада нервним гасом на бившег шпијуна у Британији почетком године, савезници руског председника Владимира Путина могли да наставе „уобичајен посао“ у Британији, пренео је АП.

ТУМАЧ БИБЛИЈСКИХ ПРОРОЧАНСТАВА УЗНЕМИРИО СВЕТ: Доста је лажи, планета Девет долази, вулкан на Хавајима је само први у низу

Према наводима комитета, коришћење Лондона као базе за корумпирана средства индивидуа које имају везе са Кремљом сада је повезан са широм руском стратегијом која утиче не британску националну безбедност.

(ФОТО) ОДАЛИ СЕ У КАФАНИ: Фудбалери Звезде открили ко је запалио аутобус!

У извештају се додаје да изостанак деловања сигнализира да Британија није озбиљна око супротстављања целокупном спектру офанзивних мера председника Путина.

(ВИДЕО) РЕКЛИ СУ ДА ИМА ГРИП, А ПРОБУДИО СЕ БЕЗ РУКУ И НОГУ: Због лекарске грешке завршио у колицима, сада мора да скупи 200.000 евра за протезе!

Абрамовичу истекла британска виза – нова касни због Путина?

Милијардеру Роману Абрановичу, тринаестом најбогатијем човеку у Британији, истекла је виза која се додељује инвеститорима, а „Би-Би-Си“ наводи да му обнављање визе траје дуже него уобичајено.

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У БОРЧИ: Комшија на силу увукао девојчицу у кућу, па је додиривао по телу! Отац побеснео, отрчао да види шта се дешава, а онда је кренуо ХАОС!

Ово се дешава током повећаних дипломатских напетости између Лондона и Москве након тровања бившег шпијуна Сергеја Скрипаља и његове кћерке Јулије у Солзберију 4. марта, подсећа Би-Би-Си.

Упитан о Абрамовичевој визи, министар одбране Британије Бен Волас рекао је Би-Би-Сију да не коментаришу појединачне случајеве.

Абрамовичева виза истекла је пре три недеље.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Република Титоград: Црна Гора 12 година у канџама двије породице и једне амбасаде

ДВОЈИЦА ПРЕДСЕДНИКА ПОТПИСАЛА НИЗ ДОКУМЕНАТА Вучић: Србија жели унапређење сарадње са Азербејџаном

ПРОНАЂЕНЕ ДВЕ РУЧНЕ БОМБЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Узбуна код Београдског драмског позоришта! БЛОКИРАН ЦЕО ВРАЧАР!

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: БЛАГО ГАДАФИЈА СКРИВЕНО У СРБИЈИ

Извор: Танјуг

Оставите коментар