Политика Србија

БРИСЕЛ НАМ ПОСЛАО СЕДАМ УСЛОВА! Србија мора да изгуби баш све: И Косово, и Републику Српску, и Русију, и границу!

Очекује се и да уђемо у НАТО пакт, да правосуђе ставимо под пуну контролу Запада, да организујемо посету папе!

Европска унија је прошле недеље дипломатским каналима нашим властима послала списак седам услова које морамо да испунимо да би Србија постала чланица овог савеза, открива Информер!

ОЖИВЕЛА: Бака Радојка је била мртва 10 сати, ископали јој раку, полепили умрлице, а она у мртвачници опкорачила деду и оживела!

Ти услови су такви да Београд треба да се одрекне буквално свега – и Косова, и Републике Српске, и Русије, и спорног граничног појаса према Хрватској – а заузврат би само добио магловито обећање чланства у Европској унији пре 2030. године!?!

Све за ништа

Уредник Информера имао је увид у овај неформални допис којим су наше власти обавештене шта се од њих очекује у наредне две године. Седам услова Европске уније преносимо вам уз редакцијски коментар и објашњења у заградама:

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) ЗОВЕМ СЕ ИВАНА И ЈА САМ ЖРТВА ТРГОВИНЕ ЉУДИМА, ОВО ЈЕ МОЈА ПРИЧА: Потресно сведочење од кога ће вам се следити крв!

1. Потпуна нормализација односа са Приштином (признање лажне државе Косово)

2. Прекидање специјалних веза са Републиком Српском (иако те везе дефинише Дејтонски споразум)

3. Усклађивање спољних политика ЕУ и Србије (очекује се од Београда да уведе санкције Русији)

4. Споразум о граничним споровима са свим суседима (очекује се и да Хрватима предамо гранични појас око Апатина)

(ВИДЕО) ОВО НИ ТРИ ГОЛМАНА НЕ БРАНЕ: Гол из ниже лиге Србије прети да постане планетарни хит! Оваква голчина се ретко виђа!

5. Усклађивање одбрамбених политика (у крајњој инстанци очекује се улазак Србије у НАТО)

6. Потпуна независност правосуђа по европском моделу (иза овога се крије амбиција Запада да тужиоци у Србији могу да оптужују и хапсе како САД и ЕУ хоће)

7. Људска права, потпуне медијске и верске слободе (наши дипломатски извори кажу да је ово смишљено да би и посета папе била услов за ЕУ)

НАТО НА ГРАНИЦЕ РУСИЈЕ ШАЉЕ 40.000 ВОЈНИКА: Путинов одговор су „ИСКАНДЕРИ“ У КАЛИЊИНГРАДУ!

У допису се то не наводи, али дипломатски извори Информера кажу да нам Брисел заузврат не нуди ништа конкретније и више од „обећања“ да ће Србија постати чланица Европске уније „пре 2030. године“!?!

– Све и ако бисмо полудели и одмах испунили свих ових седам захтева, Србија би постала чланица Европске уније тек за 12 година, а и то није потпуно сигурно! Дакле, они очекују да се ми одрекнемо свега, а да нам они заузврат не дају ништа. Да није озбиљно, било би смешно – каже наш саговорник, високо позиционирани дипломата упућен у преговоре са Европском унијом.

Наша сазнања индиректно потврђује британски амбасадор Денис Киф, истакавши да улазак у Европску унију не подразумева само решавање техничких питања, већ и усаглашавање са вредностима ЕУ.

(ВИДЕО) ШОК У ТРЕСТЕНИКУ Српски полицајци снимили духа у станици!

– Србија мора да настави са реформама у домену слободе медија и владавини права, као и да усвоји заједничку спољну и безбедносну политику ЕУ. Очигледно је да је један од кључних разлога зашто Србија досад није усаглашена њен однос са Русијом и питање Косова.

Постају све агресивнији

Политиколог Јелена Вукоичић каже да Запад очекује тоталну капитулацију Србије, што је неприхватљиво.

(ВИДЕО) СКИНУЛА ЈЕ ПАНТАЛОНЕ УСРЕД РЕСТОРАН: Чучнула и обавила велику нужду, а онда је урадила још нешто ШОКАНТНИЈЕ

– У фокусу њихове тренутне политике јесте Балкан, а основни проблем који Вашингтон види је Србија, једина држава у региону која се још опире америчкој доминацији и окупацији – закључује Вукоичићева.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стоп владару из сенке! Може ли Србија да повуче потез као Мађарска

БРУКА И СРАМОТА: Саша Јанковић хоће да укине Цркву и славу Београда

ВУЧИЋ: Решење мора бити за већину прихватљиво иначе…

 ПОДЛИ ПЛАН ШИПТАРА: Затварају „Трепчу север“ где ради 3000 Срба!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
25°
Thu
28°
Fri
17°
Sat
20°
Sun