Printscreen
Друштво Спорт Србија

БРАВО ЗА АКЦИЈУ: ХУМАНИТАРНО УДРУЖЕЊЕ СКУПЉА ЗА КАЗНУ КРСТАЈИЋУ!

Фашистичка политика корумпиране ФИФЕ показала је да смо ми чланови другог реда, а чињеница да су великоалбански промотери практично награђени, а наш селектор кажњен, показује да према нама постоји изразит дискриминаторски став - каже Нина Стојановић, председник хуманитарне организације "Стуб краља Стефана" која најављује прикупљање помоћи за казну селектору Младену Крстајићу.

ЈОРДАНКА СЕЈЕ ХИВ ПО СРБИЈИ! Полиција тражи мигранткињу која је спавала са ВИШЕ СТОТИНА ЉУДИ у Београду, Суботици и Кикинди!

– Албанци су у Приштини театрално покренули фонд за помоћ Џаки и Шаћирију, где ће ту „ситницу“ покрити нарко дилери који се представљају као државници. То и доликује њима.

УЗМИ ЈОШ ЈЕДНУ, БУДИ МУШКО: Другови га терали да прогута ЈОШ ЈЕДНУ, дилери хтели да му извуку СВЕ ПАРЕ, а онда је пао непомичан! ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ ТИНЕЈЏЕРА у Београду

Ми ћемо новац за Крстајићеву казну платити из мотива који доликују нама: части,поштења, патриотизма и ината – каже Стојановићева и додаје да је по објављивању ове акције добила стотине порука заинтересованих појединаца. Она каже да се уплате могу вршити на рачун у Војвођанској банци 355000320050629262 .

ОН СУДИ СРБИЈИ НА МЕЧУ СА БРАЗИЛОМ! Иза себе има скандал са пеналом који није судио, дели 4 картона по мечу, А НИЈЕ НИ ЉУБИТЕЉ ВАР!

Подсећамо, Стуб годинама континуирано помаже Србе на Косову и Метохији, а Стојановићева је широј јавности постала позната прошле године када је пешке дошла до Призрена из Новог Сада.

ПОСЛЕ ПОТОПА, СТИЖЕ ПАКЛЕНИ ЈУЛ! Неће вам бити добро од прогнозе за следећи месец! ЧАК 21 ТРОПСКИ ДАН!

ЛЕГЕНДАРНИ ХРВАТ БРАНИ СРБЕ: ФИФА… Они су једни обични глупани! Упорно испадају глупи као ноћ!

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ДО САДА НЕВИЂЕНО: ЕРДОГАНОВА ТАКТИКА – луткама до подршке грађана!

(ВИДЕО) ЗАСТАЋЕ ВАМ ДАХ ОД ОВОГ СНИМКА!

ЈАНКОВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО СВОЈ ПРОГРАМ: ХОЋЕМО ГЕЈ БРАКОВЕ У СРБИЈИ!

ВУЧИЋ: Нећемо дозволити нове „Олује“

Најмоћније силе Европе спремају и оружану одбрану од надолазеће опасности

(ВИДЕО) ПОПЛАВЕ ШИРОМ ГРЧКЕ: Бујица носи аутомобиле у море, путеви под водом! Јавили се и српски туристи

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ: Британцима смета Република Српска и учиниће све да она нестане!

НИЈЕ МОГАО ДА ХОДА ПОСЛЕ СЛАВЉА АРГЕНТИНЕ! Марадона хитно пребачен у болницу, а сада је стигао и лекарски извештај! ЕВО У КАКВОМ СЕ СТАЊУ НАЛАЗИ

Повлачење! Тежак ударац угледу Америке у Сирији

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed