Јутјуб
Регион

БРАВО, ДУШО! Марко (12) препливао Охридско језеру по невремену, а један детаљ ће вас РАСПЛАКАТИ!

Мали Марко не сме ни да трчи!

Дечак из Охрида Марко Пејчиноски препливао је Охридско језеро, а његов успех је још већи јер је овај дванаестогодишњак пре пар година имао „инфаркт кости доњих екстремитета“ (аваскуларна некроза).

АРИФИ ПРЕТИ КРВАВИМ СУКОБОМ: Или ће се цела „Прешевска долина“ припојити Косову или ће АЛБАНЦИ НАСТАВИТИ РАТ СА СРБИЈОМ!

„Чудо од детета“ и „нови македонски херој“, како су га медији назвали, раздаљину од тридесетак километара, од цркве Светог Наума до Охрида, препливао је за око осам сати по ветровитом времену.

ЕКСПЛОЗИЈА У НАЈВЕЋОЈ РУСКОЈ ФАБРИЦИ МУНИЦИЈЕ: Има мртвих и повређених! Ватрогасци се боре са пожаром!

Најмлађег пливача који је препливао маратонску стазу Охридског језера на пристаништу у Охриду дочекао велики број суграђана.

За овај подвиг Марко се припремао нешто више од годину дана, а медији истичу да је успех још већи јер је дванестогодишњак пре пар година имао „инфаркт кости доњих екстремитета“ (Аваскуларна некроза).

У СОБИ ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈА СЕ УБИЛА У ПОПОВЦУ ПРОНАЂЕНИ ЦРТЕЖИ ЂАВОЛА И ЛИЦА БЕЗ ОЧИЈУ! Кренула да се види с друштвом, отац је пронашао обешену о орах, на 30 метара од куће!

„Од тада до дан данас, ја не смем много да трчим, али то ме неће сречити да препивам Охридско језеро“, рекао је Марко Пејчиноски телевизији Телма.

ВУЧИЋ СА БРИТАНСКИМ АМБАСАДОРОМ: Србија никад неће прихватити решење, које би било понижавајуће за нашу државу и народ!

Велика Британија изнела коначан став о Косову

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed