Printscreen
Политика Србија

БРАТ РАМУША ХАРАДИНАЈА ПРЕТИ: Ако ме ухапсите активираће се ОВК!

Прво хапшење за Специјални суд поново ће активирати некадашњу тзв. Ослободилачку војску Косова, тврди брат тзв. косовског премијера и посланик у тзв. косовској скупштини Даут Харадинај, преносе приштински медији.

Даут Харадинај се помиње као један од првих припадника тзв. ОВК који ће се наћи пред Специјалним судом.

СВИ ЗЛОЧИНИ КРВАВЕ АЗРЕ: Овако је мучила и клала Србе – палила их је, клала, кидала им полне органе и уши, урезивала крстове и слова „С“

– Инструмент ОВК ће се поново активирати на Косову када буде почело хапшење за Специјални суд – рекао је Харадинај за ТВ Клан Косова.

Он је додао да је требало да политичке партије на Косову размишљају о Специјалном суду 2015. године, а не да гласају за формирање тог трибунала.

МАФИЈАШКА ЛИКВИДАЦИЈА! Ево ко је убијени Деја Босанац, десна рука шефа крушевачког подземља!

– Ја нисам део ратног крила, ја сам грађанин Косова. Моје највеће достигнуће је рат. Ја сам отворен и увек спреман да подрžим другове. ОВК није поцинила злоцине, Србија је починила злочине – тврди Харадинај.

(ВИДЕО) ТЕОРИЈА ЛУЂА ОД ОНЕ ДА ЈЕ ЗЕМЉА РАВНА: Наша планета је шупља, у њеној утроби живе ванземаљци, нацисти и викинзи. Они су на важној мисији за човечанство!

Како каже, Специјални суд треба посматрати као „елемент који ће оштетити имиџ Косова“. Изјава Даута Харадинаја уследила је недуго пошто је пропао покушај партија проистеклих из ОВК да у парламенту оборе закон о формирању Специјалног суда за злочине ОВК.

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧАН СНИМАК ИЗ КАБИНЕ РУСКОГ ХЕЛИКОПТЕРА: Погледајте како Ноћни ловац брише са лица земље тенкове терориста!

Приштински сајт Инсајдери, позивајући се на изворе блиске новом суду, тврди да ће Специјални суд подићи оптужницу против Даута Харадинаја због случаја „Радоњичко језеро“, односно убиства 39 Срба, Албанаца и Рома током рата на Косову и Метохији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОТКРИВЕНО 20 ТОНА ОПАСНОГ ОТПАДА КОД ОБРЕНОВЦА: Избегнута еколошка катастрофа! ИНТЕРВЕНИСАЛА И БИА

Вучић захвалио Путину на гостопримству

Тилерсон: САД наставља са политиком притиска на Пјонгјанг

Извор: Танјуг/Курир

Оставите коментар