Фејсбук
Србија Хроника

БРАТ НОВОСАЂАНКЕ КОЈА ЈЕ СКОЧИЛА СА МОСТА: Требало је да кренемо на море 31. августа, дан пре трагедије пресрећна узела је возачку! НИЈЕ ИМАЛА ЉУБАВНИХ ПРОБЛЕМА

Пребирам по свакој секунди последњих дана нашег живота. Имала је све што је пожелела. Била је радосна јер се уписала ове године на Факултет техничких наука.

Планирали смо летовање у Египту, требало је да путујемо 31. августа, она је већ одабрала купаћи костим. Дан пре трагедије, сва радосна преузела је возачку дозволу. Зар се неко ко размишља о смрти, толико радује новим стварима?

ЕКСКЛУЗИВНО: Ево шта је Ђилас ЗАХТЕВАО од ДСС-а за улазак у Савез!

Ова питања Лука Божић (25) врти у мислима непрестано од суботњег јутра када се испоставило да његова сестра Александра (20) није остала да преспава код другарице Ање. Вести су убрзо почеле да брује о девојци која је претходне вечери скочила са Моста слободе у Новом Саду.

Питања је много, али одговора није било ни у понедељак, дан пошто су рониоци Жандармерије извукли из Дунава беживотно тело младе девојке и у њеном џепу пронашли возачку дозволу која је гласила на њено име. Лука каже да је његова сестра имала све што је пожелела.

МУК И НЕВЕРИЦА У НОВОМ САДУ! Саслушан таксиста који је возио Александру ПРЕ НЕГО ШТО ЈЕ СКОЧИЛА У ДУНАВ! Ево шта је ИМАО ДА КАЖЕ!

– Стално враћам у глави филм последње вечери – наставља Лука.

– Били смо заједно, као и обично, са друштвом у кафићима у Улици Лазе Телечког. Нешто пре два часа после поноћи она је остала са другарицом, а ја сам са пријатељима отишао у други локал. Није је било када сам дошао кући, али смо мајка и ја помислили да је преспавала код другарице Ање, како је то иначе чинила.

СИНЕ, ШТА ДА КАЖЕМ МАЈЦИ? ОНА ТЕ И ДАЉЕ ЧЕКА: Вапај оца младића који се удавио у језеру ЦЕПА ДУШУ

Лукина и Александрина мајка Ивана се прва забринула ујутру када је чула вест да је нека девојка током ноћи скочила с моста. Тада су покушали да добију Александру на оба броја њеног телефона. Није била доступна. Стрепња је почела да расте.

Лука тврди да његова сестра није била неко ко би себи одузео живот због несрећне љубави.

– Колико ми је познато, није имала момка. Није била склона алкохолу, али волела је да попије чашу белог вина. Тако је било и последње вечери – наставља Лука.

ПУТИН ЗНА ТАЈНУ ВАНЗЕМАЉАЦА! Руски председник поред „нуклеарног кофера“ има и фасциклу о НЛО!

Танана нит наде да ће се Александра сваког часа појавити на вратима прекинула се у породичном дому Божића у недељу увече око 22 часа. Александрин отац идентификовао је тело своје кћерке и претужну вест јавио бившој супрузи и сину. Мајчин лелек продрмао је вишеспратну зграду у Пушкиновој улици.

– Не можемо да верујемо да се таква несрећа догодила овој породици – кажу комшије Божићевих.

– Одавали су утисак веома сложне породице, она и њен брат Лука који је недавно завршио мастер студије на Факултету техничких наука, често су заједно излазили у град.

НИЈЕ РЕАЛНО: Дејан (23) убио човека испред манастира, разлог ће вас ЗГРАНУТИ!

Божићи су пре десетак година избегли из Приштине у мирније, северне пределе. Скрасили су се у Новом Саду, уклопили у нову средину. Мада им родитељи живе раздвојено, добро су се међусобно слагали. Волели су за себе да кажу да их је Бог погледао, да су у суштини срећни људи.

Према писањим београдских медија, обдукциони налази Института за судску медицину у Новом Саду потврдили су да на девојчином телу није било трагова насиља. Током наредних дана биће завршена и токсиколошка анализа. Александра Божић биће сахрањена у уторак на Новом гробљу у Петроварадину у 15 часова.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВЕСНА ПЕШИЋ: ДОКЛЕ ВИШЕ О „ОЛУЈИ“ ТРЕБА ДА СЕ ИЗВИНИМО ХРВАТСКОЈ!

Западна армада на граници: Спрема ли се тотални НАТО обруч око Србије

ОВАКО ЈЕ ГОВОРИЛА РАДА: Корисно је што се састајем са Харадинајем!

СМРТОНОСНИ КОКТЕЛ СВЕ ПОПУЛАРНИЈИ МЕЂУ МЛАДИМА У СРБИЈИ: Мешају дрогу и енергетска пића, а онда им спасавају животе лекари на ВМА

МОРТУС ПИЈАН ЗА ВОЛАНОМ: Полиција у Краљеву није могла да верује кад су видели колико је „надувао“

Тинејџер из Шида добио ново срце у КЦ Србије, ЛЕКАРИ ИЗ ИНОСТРАНСТВА ОДБИЛИ ДА ГА ЛЕЧЕ!

ЕКСКЛУЗИВНО! Досад неоткривени детаљи из истраге злочина у Борчи: Подметнути докази у убиству певачице!

Курир/Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
32°
Mon