Printscreen
Друштво Србија

БРАНКА ЈЕ ДОЖИВЕЛА КЛИНИЧКУ СМРТ „Почела сам да плачем, мислила сам да је крај, а онда сам осетила топлу руку! То је био патријарх Павле!“

Проф. др Брана Раденовић Дамјановић испричала је своје невероватно искуство

ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА ТАЈНА СРПСКОГ ЈУНАКА Гаврило Принцип је био заљубљен у ову жену, а крио је то од свих! Његов потомак показао је слику која је променила све!

У емисији „Експлозив“ на ТВ Прва тема је била искуство људи после срчаног застоја, тзв. клиничка смрт и визије које су имали после „смрти“.

Проф. др Брана Раденовић Дамјановић испричала је своје невероватно искуство које је имала у тренутку клиничке смрти.

ДАЧИЋ У САВЕТУ БЕЗБЕДНОСТИ: Србија изричито против тзв. Војске Косова!

– Са десне стране на бетонској платфорни стајали су Људе обучене у сиве сакое који су белим очима гледали у једном правцу. Са леве стране се појављио прво мали тунел, па већи и већи, он је ваљао неку воду и он је однео све те људе. Ја сам почео да плачем и мислила да је сад дошао ред на мене.

ЧЕСТО ЈЕ ВИЂАЛИ ТРУДНУ, АЛИ ДЕЦУ НИКАД „Нема ко све у селу није лежао с њом“ Славица је задавила сву своју децу, кости нађене у свињцу, Србија памти ужас!

– То је кренуло ка мени, ја сам стајала скамењена, али сам осетила малу топлу руку, која ме ухватила за руку. Погледала сам и видела патријарха Павла који ми је рекао „закорачи“. Осетила сам топлу воду и потонула. Мислила сам да је то крај, међутим, отворила сам очи и нашла сам се у парку испред онколошког института, зеленило, руже око мене, а испред себе видим светосавску цркву – каже Брана.

НАЈПРЉАВИЈА ПРОВОКАЦИЈА АЗЕМА ВЛАСИЈА: Србија је крива за Велики рат, А САМО СЕ ШЛЕПОВАЛА УЗ СИЛЕ ПОБЕДНИЦЕ!

Гордана Палић је имала другачију визију.

– Видела сам себе како лежим, а ја сам била у другом углу. Видела сам како су лекари покушавали реаимацију. Једног тренутка сам видела силуету без облика, без пола. Пришла сам, наслонила се на њу и први пут осетила као да сам дошла кући – испричала је др Гордана Палић.

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ Попречили му пут из чиста мира, бесомучно га претукли и украли му возило

Срчани застој или клиничка смрт је нагли престанак нормалне циркулације крви услед немогућности срца да се правилно контрахује током систоле.

ПРАВА ИСТИНА ПОСЛЕ ТОЛИКО ГОДИНА: Шешељ открио да ли је Мићун стварно јахао попа!

(ФОТО) МАКИЦЕ, АНЂЕЛЕ НАШ, ОБАСЈАЈ НАМ ОВУ НОЋ: Родитељи и сестра потресним речима опростили се о Марије Ћурчић (25), а питање њене бакице ће вам СЛОМИТИ СРЦЕ

(АУДИО) НЕНАД ШИПКА СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ БРУТАЛНИХ ОПТУЖБИ МУЖА УБИЈЕНЕ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Зоран хоће да скрене пажњу са нових доказа о убиству!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЊЕНОГ СИНА СУ УБИЛЕ ОРИЋЕВЕ СНАГЕ Речи српске мајке парају душу: „Узела сам Живанову лобању у шаке и цвилела све док глас нисам изгубила, а очи ми побелеле“

ШПАНИЈА ПОКЛЕКЛА ПОД ПРИТИСКОМ МОК-а! Тзв. Косову допуштено да користи ,,националне симболе“

(ФОТО) ПРОВЕРИТЕ ЏЕПОВЕ! Ако имате овакав новчић, ви сте богат човек! Ова кованица продаје се за скоро 40.000 ДИНАРА!

Криминална група ишарала претећим порукама возило апотеке на КиМ: Ево шта би радили Србима!

ТЕЛЕФОНИРАО СА СУПРУГОМ У ТРЕНУТКУ НЕСРЕЋЕ Жена мислила да му се испразнила батерија, а кад је опет зазвонио телефон ШОКИРАЛА СЕ

Суноврат нафте: Највећи пад цена од 2015. године

Америчка коалиција користила у Сирији касетне бомбе

Извор: Exploziv / K.B.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun