Printscreen
Србија Хроника

БРАНИСЛАВ ЛАИНОВИЋ ДУГИ УБИЈЕН ЈЕР СУ ЗЕМУНЦИ ХТЕЛИ ДА ПРЕУЗМУ НОВИ САД, А САД МУ ЈЕ УХАПШЕН СИН: Љубомир осумњичен за убиство у кафићу на Видиковцу!

Наследник Бранислава Лаиновића, бившег шефа новосадског подземља и команданта Српске гарде, приведен због сумње да је 28. фебруара био саучесник у ликвидацији Петра Арсића, навијача Рада.

Љубомир Лаиновић (22), син једног од некадашњих вођа новосадског подземља Бранислава Лаиновића Дугог, ухапшен је јуче због сумње да је 28. фебруара учествовао у убиству навијача Рада Петра Арсића (38) у кафићу на Видиковцу!

За другим младићем, иначе Лаиновићевим пријатељем Страхињом Ђ. (22), расписана је потерница јер је он у бекству!

Метак у чело

– Лаиновићев син се сумњичи да је учествовао у нападу који је претходио пуцњави. Група младића, у којој су, како се сумња, били Страхиња Ђ. и Лаиновић, дошла је у кафић у ком је већ био Арсић с пријатељима. Најпре су се вербално сукобили и међусобно псовали, а онда су изашли испред клуба. На самом излазу један од младића испалио је хитац Арсићу у чело, а остали су се разбежали – подсећа саговорник Курира. Како наводи, кључни доказ против Лаиновића је његов ДНК пронађен на месту злочина.

– После злочина испред кафића на Видиковцу, сви су се разбежали, али су у међувремену идентификовани Страхиња Ђ. и син Дугог – додаје саговорник Курира.

(ФОТО) ОВО СУ МАЈКА И ЋЕРКА НАРКО-ДИЛЕРКЕ ИЗ ПОЖЕГЕ: Унајмиле попа и трансвестита да раде за њих!

Privatna arhiva

ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ У ДЕЦЕМБРУ? Грађани Србије крајем године поново бирају

Он открива и да је после хапшења, младић који иначе живи у Новом Саду тврдио да нема везе са злочином.

– Лаиновић је испричао да је те ноћи, на позив друга Страхиње Ђ., из Новог Сада дошао у тај кафић. Рекао је да је дошао са још два друга, као и да се Страхиња поздравио и изљубио с покојним Петром. Према Лаиновићевим речима, Страхиња и Петар изашли су загрљени, а потом се зачуо пуцањ – открива извор Курира и наводи да је Љубомир рекао да није видео шта се догодило, нити је познавао Петра. Љубомир Лаиновић је, према речима нашег саговорника, познат полицији одраније.

(ВИДЕО) ПРИЗОРИ КОЈИ ОСТАВЉАЈУ БЕЗ ДАХА: Истраживачи заронили на километар дубине у Јужном океану, погледајте како је то изгледало

Изрешетан код „Србије“

Његовог оца су припадници „земунског клана“ Милош Симовић и Сретко Калинић убили 2000. испред хотела „Србија“ у Београду. Лаиновић је био нераздвојан с Љубом Земунцем, Радетом Ћалдовићем Ћентом, Ђорђем Божовићем Гишком… Љубомир је имао три године када му је отац убијен.


Породична трагедија

ДРУГИ СИН ДУГОГ СЕ УБИО

Ванбрачни син Бранислава Лаиновића, ког је признао и дао му своје презиме, убио се у породичној кући на Лабудовом брду 2015. Због чега је син некадашњег шефа новосадског подземља подигао руку на себе, никада није откривено.

СЕКС ЗА 8.000 ЕВРА Оперативац МУП-а детаљно описао како функционише елитна проституција у Србији


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАВРШЕНА ПОТЕРА: Ухапшен полицајац из Крагујевца умешан у отмицу младића

Обијене четири српске куће у Ораховцу

Вучић о КиМ: Можемо да прихватимо компромис али не понижење

Овако је Хокинг говорио о Богу, филозофији, ванземаљцима…

(ФОТО 18+) ШОКАНТНО! БЕЛИ СЕ СКИНУО ГО! Ево шта је својим голим д.петом поручио нацији!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu