Политика Србија

БОШКО ИЗБАЦИО НОГА ИЗ ДВЕРИ

Потврђују се писања портала ,,Говори Србија", Срђан Ного избачен из "Двери".

ЗАВЕТНИЦИ ПРОТИВ РАЗГРАНИЧЕЊА! Милица Ђурђевић – Ко вам је дао право да делите оно што је наше?!

Покрет Двери огласио се на свом званичном сајту поводом искључења Срђана Нога из покрета. Њихово саопштењев преносимо у целости:

Дисциплинска комисија Двери завршила је дисциплински поступак који је покренут против Срђана Нога због континуираног кршења одлука органа Покрета.

(ФОТО) КАКО УВУЋИ СРБИЈУ У НАТО МИМО ВОЉЕ НАРОДА? Ђилас отишао код Заева по савете!

Донета је одлука да народни посланик Срђан Ного буде искључен из Покрета због континуираног деловања супротно донетим одлукама највиших органа Покрета, чиме је грубо прекршен Статут.

(ВИДЕО) НАТО ПРЕД ВЕЛИКИМ ПОРАЗОМ ЗБОГ С-400! Лазански открива тајне форума у Минхену које боле Американце

Срђан Ного је учлањењем у Покрет, као и сви други чланови, добровољно прихватио програмска начела, циљеве, права и обавезе и одговорности која произилазе из чланства у Покрету па и могућност да му чланство престане на један од Статутом предвиђених начина.

Од априла зона слободне трговине између Србије и Евроазијске уније

Дисциплинска комисија је закључила да су деловање Срђана Нога и радње које је предузимао у блиској прошлости озбиљно угрозиле углед Покрета, урушиле основне програмске идеје истог и биле супротне одлукама највиших органа Покрета. Због свега наведеног Дисциплинска комисија је одлучила да он не може више бити члан Покрета и од сада сваки његов наступ не представља став, нити политику Двери.

СРБИ ДИЖУ ИТАЛИЈУ НА НОГЕ ЗБОГ КОСМЕТА! Сутра предају петицију са захтевом да власт преиспита признање Косова!

Срђан Ного, као појединац има свако право да настави политичко деловање онако како сматра да треба, али Двери као озбиљна политичка организација морају да инсистирају на поштовању унутрашњих правила и ова одлука показује да из тих правила нико није изузет па ни народни посланици Двери.

УХАПШЕН ПИЈАНИ НЕМАЦ КОЈИ ЈЕ УБИО ШАБАНА И МИРСАДА: Бахати возач који је изазвао удес у притвору! АУТОМОБИЛ НИЈЕ ЊЕГОВ, а процурила је још једна ШОКАНТНА информација о њему

Подсетимо, портал ,,Говори Србија“  први је писао о разлазу Бошка Обрадовића и Срђана Нога, због тога што је Ного одбио да гласа за приступање Двери Савезу за Србију. Након тога Ного се нашао у немилости Бошка Обрадовића.  Пре шест дана Бошко Обрадовић је из овог покрета, искључио и професора Миладина Шеварлића.

Извор: govorisrbija.rs

ОГЛАСИЛИ СЕ ЛЕКАРИ КОЈИ СУ ПОКУШАЛИ ДА СПАСУ ШАБАНА ШАУЛИЋА: Њихов први извештај је шок за све! Ево зашто је краљу народне музике ПУКЛА АОРТА и није му било спаса

КРАЉ ЈЕ ПРЕДОСЕТИО СМРТ! Шабан је пре 3 МЕСЕЦА саставио ТЕСТАМЕНТ! Ево коме је оставио ВИШЕ ОД 2 МИЛИОНА €, вилу на Дедињу, 3 стана у Београду, викендицу… Имао је и ЈЕДАН УСЛОВ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Језиво сведочење девојке убијеног вође Звездиних навијача: „Велибор је уперио пиштољ ка сплаву, а онда је момак са капуљачом пуцао. Знам ко је убица“

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА БРУТАЛНО УБИСТВО ДУЊИЋА ИСПРЕД СПЛАВА ПЛАКАО У СУДНИЦИ: То нисам био ја, већ неки други Вук! ПОСЛЕ ОВЕ РЕЧЕНИЦЕ БРИЗНУО У ПЛАЧ

РУСКИ МЕДИЈИ ОТКРИВАЈУ: Србији стиже још нових „мигова“ и „Ми-35“

АЛБАНСКИ ЛОБИСТА И ЂИЛАСОВ ПРОМОТЕР ШАЉУ ИСТУ ПОРУКУ ВУЧИЋУ: Србија да дозволи Косову чланство у Интерполу и у Унеско!

(ФОТО) СТРАШНО! Смислили како да зараде на Шабановој смрти?! ОСВАНУО МОРБИДАН ОГЛАС „Превоз и ланч пакет за 40 КМ“!

ДАЧИЋ: Наша званична понуда Приштини је РАЗГРАНИЧЕЊЕ!

ВУЧИЋ: Могући избори, донећу ускоро одлуку

ЈА САМ НАЈСТАРИЈИ ВОЗАЧ, ИМАМ 92 ГОДИНЕ, НЕ ПИЈЕМ ЛЕКОВЕ И НИКАД НИСАМ ИМАО СУДАР! Са супругом Марицом обишао цео свет, кад не будем имао дозволу, за мене ће то бити трагедија!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
19°
Sun
19°
Mon
12°
Tue
10°
Wed