Регион

БОСАНСКИ КАНИБАЛ ШОКИРАО ИСКУСНЕ ПОЛИЦАЈЦЕ: Више је жалио убијеног пса него рођену мајку који је ИСКАСАПИО СЕКИРОМ

Мучна истрага првог забележеног случаја канибализма у БиХ и даље шокира истражитеље и тужиоце у УСК, а Крајишници са страхом изговарају име осумњиченог Сабахудина Велића (33) из Босанске Крупе, који је секиром искасапио мајку Насиху (60).

Како сазнајемо од извора блиског истрази, и Велићево саслушање у бихаћком тужилаштву текло је мучно и праћено је згражавањем због начина на који је извршен злочин.

Петооктобарска алхемија: Вриштећу симболику захтева који опет међу Србе враћа симбиозу 5. октобра и стегнуте песнице није могуће игнорисати

Чак се и Суд нашао у незавидној ситуацији, јер нико од крајишких кривичара није желео да преузме овај случај који је изазвао велико узнемирење јавности. На крају му је додељен адвокат, који је током испитивања неколико пута напуштао просторију, јер је Велић износио превише злокобних детаља од којих се леди крв у жилама.

УБИО МАЈКУ, ПА ИСПРИЧАО ЖЕНИ ШТА ЈЕ УРАДИО Поломио њен штап па је тукао док се није онесвестила, па онда УЗЕО СЕКИРУ

Он је током испитивања казао да је пре мајке убио свог пса, заклавши га!?

Како открива извор Аваза, након тога ушао је у кућу и посљедњи пут обратио се Насихи: “Мајко, јеси ли ти задовољна са мном?“, на шта је несретна жена казала да јесте. Чим му је окренула леђа, Велић је замахнуо секиром ударивши је у врат.

СИГУРНОСНЕ КАМЕРЕ СНИМИЛЕ ХОРОР Исидора окренула леђа због јаког ветра и у тој секунди на њу је НАЛЕТЕО АУТОМОБИЛ, мештани имају две верзије ужаса

Присутни су се шокирали чињеницом да је Велић плакао док је причао како је искасапио пса, али да није показивао емоције када је говорио о убиству мајке. Хладно је појаснио да је мајку убио да би принео жртву!?

Он је на испитивању, како открива наш извор, поновио оно што је казао истражитељима, а то је да је мајку убио секиром те да је њено тело преполовио, касније распарчао, пекао и јео!

ИСПОВЕСТИ МАЈКИ СРПСКИХ МАФИЈАША: Све их повезује једна ствар, а ево шта кажу о својим синовима криминалцима

Поновио је да је под утицајем црне магије, такозваних сихира, те да су му то наредила четири зла духа. Спаљене делове закопао је у двориште куће, а касније су их истражитељи пронашли прекопавајући уз помоћ багера.

ГЛЕДАО САМ СМРТИ У ОЧИ! Легендарни певач Предраг Живковић Тозовац проговорио ТЕШКОЈ САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ!

На крају испитивања Велић је упућен у притвор, а наређено је и његово тимско психијатријско вештачење, које треба да да коначан одговор о његовој урачунљивости.

КО ЈЕ СРПСКИ ТРГОВАЦ ДИЈАМАНТИМА КОЈИ ЈЕ ИЗРЕШЕТАН У ЈОХАНЕЗБУРГУ: Михаљевић продавао крадени накит, а онда се замерио ПОГРЕШНОМ ЧОВЕКУ!

Велићу је одређен једномесечни притвор и налази се у КПЗ-у Луке, где је, како сазнајемо, изолован од осталих притвореника и да га на шетњу стражари изводе самог. Ова притворска јединица нема просторије предвиђене за осумњиченике његовог профила. При уласку одузели су му пертле с обуће, а из ћелије су склоњени и остали предмети помоћу којих би могао да науди себи или стражарима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Подгорица подиже споменик Јосипу Брозу Титу

ПИСМО ЗБОГ КОГА СЕ СМЕЈЕ ЦЕЛА СРБИЈА! Александар је на све начине покушавао да се учлани у странку Борка Стефановића, али…

(ВИДЕО) Објављен снимак лансирања суперсоничне ракете на Арктику

Курир.рс/Аваз.ба

Оставите коментар