Youtube
Занимљивости

БОЛЕСТ! Неки од најбољих филмова свих времена базирани су на лику и делу мало познатог психопате, остаћете без текста када будете видели КАКВА ЗЛА ЈЕ ЧИНИО!

Када чујете да је неки филм снимљен по истинитом догађају, то је најчешће и више него довољна чињеница да исти одгледате.

ПЕТОГ ОКТОБРА ХОЋЕ ДА СРУШЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ! НОВА ОБОЈЕНА РEВОЛУЦИЈА ПО СТАРИМ МЕТОДАМА!

Неки од најбољих филмова свих времена, попут култних остварења „Психо“, „Тексашки масакр моторном тестером“ и „Кад јагањци утихну“, базирани су на истом лудилу. Заједнички им је један ташко схватљив психопата…

УХАПШЕН ЛЕКАР ВМА! За операцију катаракте пацијенту тражио 200 евра!

У питању је Ед Гин, за кога вероватно нисте чули, а који је један од најстрашнијих лудака свих времена.

Wikipedia

Едвард Теодор Гин рођен је 27. августа 1906. године у Висконсину, а умро је у затворској болници Мендота 26. јула 1984. године. Његови злочини били су инспирација за неке од највећих филмских лудака икада.

Становници његовог родног Плејнфилда кажу да се на Гиновој фарми одувек дешавало „нешто чудно“, попут умањењих људских глава које су тамо пронађене.

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД ВАРВАРИНА: Више од 300 килограма пало на несрећног дечака!

Ипак, то није било довољно да се полиција заинтересује за њега, све док није нестала мајка заменика локалног шерифа. Тада су органи реда коначно упали на његову фарму и пронашли ствари од којих им је позлило!

Откривена су четири људска носа, девет маски направљених од људске коже, бројне људске главе, абажури за лампе од људске коже и друге невероватне страхоте.

Гин је признао само два убиства, међу којима је и мајка шерифовог заменика која је пронађена у његовој шупи, али је тврдио да је већина пронађених ствари настала након његових похода по гробљима, односно да је крао лешеве, касапио их и од њихових делова правио шта му је пало на памет.

ВЕНДИ ОТКРИВА СВЕ ДЕТАЉЕ СЕК.А СА ШЕШЕЉЕМ: Предигра му је била најјача страна! Јако ме је палило кад једном РУКОМ ПРЕЛАЗИ ПРЕКО МОЈИХ БУТИНА а другом…

Ипак, оно што је накнадно откривено постало је потка ових филмова…

Чувени Алфред Хичког је на основу тог лудака направио лик Нормана Бејтса из „Психа“ (1960.), који је од коже своје покојне мајке правио одећу.

У „Тексашком масакру моторном тестером“ (1974.) сличне страхоте нису биле део рада само једног лика, већ читаве породице лудака која је такође кројила људску кожу.

(ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА И ХИТНА ПОМОЋ НА ТЕРЕНУ! Судар два аутомобила НА ВРАЧАРУ!

И „Када јагањци утихну“ (1991.) је рађен према овом лудаку, пошто је Бафало Бил такође користио људску кожу да би од ње правио одећу.

Осим ових култних филмова Гин је инспирисао и негативце у мање познатим делима попут „Кућа 1.000 лешева“, „Америцан Хоррор Сторy: Асyлум“ и другима.

СУМЊИЧИ СЕ ЗА ТЕШКО ДЕЛО ПРЕВАРЕ: Поднета кривична пријава против Сергеја Трифуновића

Па, ако волите ове филмове, сада коначно знате да нису настали као плодови умова лудих сценариста, већ по лику и длеу једног од највећих психопата свих времена.

Вучић Мекалистеру: Да ме туку моткама, нећу признати Косово

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Гради се прва српска црква у Словенији после 70 година

ПОЛУГО МУШКАРАЦ ПОКУШАО ДЕВОЈЧИЦУ ДА УВУЧЕ У КОЛА: Хорор у Новом Саду, полиција испитује случај!

(ФОТО) ЕКСКЛУЗИВНО! ТАЈНА СЛОБИНОГ ПИСМА ИЗ ХАГА: Никад виђени документ који је Милошевић предао адвокату Миши Огњановићу! Нападају ме чанколизи и хуље!

„ЧУЛИ СМО КРИК И ВИДЕЛИ ЖЕНУ КАКО НОСИ СИНА“ Детаљи трагедије код Сјенице: Комшија колима убио дечака, па отишао у шталу да се обеси

(ВИДЕО) ЗА ДЛАКУ ИЗБЕГНУТ РАТ ДВЕ МОЋНЕ СИЛЕ: Кинески брод пресекао пут америчком разарачу, у последњем моменту избегнут СУДАР!

ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ Погледајте како је Новак ОБРУКАО Ану Ивановић и то НЕКОЛИКО ПУТА!

Извор: alo.rs

Оставите коментар