Printscreen
Политика Србија

БОГДАН МИТРОВИЋ НА СЛОБОДИ ОТВОРИО ДУШУ: Ни крив ни дужан био сам у затвору, али истина је јача од ЗАВЕРЕ АЛБАНАЦА!

Најтеже ми је падала неправда, то што сам ни крив ни дужан био у притвору, каже Богдан Митровић (75), расељено лице из села Сопине код Суве Реке који је четири и по месеца провео у затвору код Подујева.

Иако су се сви према мени опходили коректно, пошто сами био најстарији притвореник у павиљону за Србе Еулексовог затвора код Подујева, тешко је бити у ланцима, каже он за Новости.

Амерички сенат: „Заветници најутицајнија проруска странка у Србији!“

Митровић је био осумничен за ратни злочин против цивилног становниства, а све на основу сведочења комшије Албанца.

– Када су ме 28. августа надомак Мушутишта из аутобуса у којем су ми биле супруга и две кћерке извели косовски специјалци и када су ми потом на саслушању пред истразним судијом навели да ме терете за некакав ратни злочин, у први мах их нисам ни разумео- прича Богдановић.

РАМПА ЗА НЕМАЊИЋЕ! После бројних критика Програмски савет РТС упутио захтев да се стопира приказивање ове серије!

– Нисам могао да поверујем да ми приписују тако нешто страшно, поготову што сви у Сувој Реци, и Срби и Албанци, знају да никада, ама баш никада, нисам био насилан и да сам се изузетно добро слагао са свим комшијама- каже он.

У прилог тврдњи да се одлично слагао и са комшијама Албанцима, каже да су сви сведоци који су се појавили на суђену говорили у његову корист.

ШОКАНТНА ТВРДЊА ДЕТЕКТИВА! Неко кочи истрагу о нестанку Барбаре, УВЕРЕН САМ ДА СЕ НИЈЕ УДАВИЛА У ТИСИ!

– Од када смо избегли из родног села ишли смо бар десетак пута и није било проблема. Међутим, баш онај који ми је узурпирао имовину, Ђељадин Садукај, постао је главни у радној групи за повратак расељених Срба у Сувој Реци. Тада су почели проблеми- прича Митровић.

КРВАВА БОРБА ЗА ЖИВОТ У НОВОМ САДУ: Ушао у кућу познаника па га избо ножем због нерашчишћених рачуна! ИАКО РАЊЕН, ПИШТОЉЕМ НАПАДАЧУ САСУО СМРТОНОСНИ РАФАЛ!

Како каже, суштина због чега је неправедно завршио у затвору жеља Садукаја да му отме имовину, али и намера да се расељени Срби заплаше како не би помишљали на повратак.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин враћа Украјини оружје затечено на Криму, Украјинци мисле да их понижава

Овако изгледа „дубоки рат“ на Косову који нико не види

АНТИДОТ: Зашто тужилаштво још не реагује на кривичну пријаву против Вука Јеремића?!

Извор: Танјуг/Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
10°
Thu
8°
Fri
-0°
Sat
1°
Sun