Public
Регион

БИВШИ ШЕФ СЛОВЕНАЧКЕ „СОВЕ“ тврди да је БОСАНСКА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА НАЈБОЉА у региону! ИМА И ОБЈАШЊЕЊЕ!

На конкретно питање која је обавештајна служба најбоља у региону, Подбрегар јасно одговара да је то она у Босни и Херцеговини

Прве прогнозе европских избора: Велики скок десничара

Изток Подбрегар, бивши директор обавештајне агенције Словеније (СОВА), бивши генерал, војни пилот и тренутно професор и декан на Универзитету у Марибору у опширном интервјуу за словеначко Дело говорио је о безбедносним питањима, а дотакао се и региона.

Подбрегар сматра да територија Словеније није најсигурнија због бројних претњи и да је потребно радити на новим безбедносним системима. Говорио је и о левом, десном, али и верском екстремизму.

Саша Ђорђевић се поново огласио поводом случаја „Накић“, на погрешан начин се води борба, ово је права истина!

Рекао је да су Словенија, али и регион веома изложени раду обавештајних, али и контраобавештајних служби. Посебно је говорио о стању обавештајне службе Словеније с обзиром на бурне односе, пре свега са Хрватском.

На конкретно питање која је обавештајна служба најбоља у региону, Подбрегар јасно одговара да је то она у Босни и Херцеговини.

(ВИДЕО) БЕТМОБИЛ ПУТИНОВИХ СПЕЦИЈАЛАЦА! Застрашујуће возило снимљено у КЛАНИЦИ са ЧЕЧЕНСКИМ ТЕРОРИСТИМА

– Несумњиво босанска, прошла је рат и изградила се, а истовремено ради уз снажну подршку партнерских служби у Европској унији и САД-у, које опремају и обучавају бх. обавештајце – поручио је бивши челник СОВА.

Прекинут поступак по тужби Ђукановића против Атлас банке

Тачно у 7.15 чула сам врисак и Наду како урличе: Блиски пријатељи кроз сузе откривају детаље почињеног зверства у Новом Саду!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАХУКТАВА СЕ НОВИ „ХЛАДНИ РАТ“ НА БАЛКАНУ! Русија Србији даје Ми-35, а САД Хрватској „блек хок“!

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД УМКЕ! Аутомобил се преврнуо на кров покушавајући да претекне аутобус, Хитна хоспитализовала возача!

ОПСАДНО СТАЊЕ У НОВОМ САДУ! МОНСТРУМ који је побио породицу ПРОПАО У ЗЕМЉУ! Таста убио на спавању, а онда супругу, па на излазу и ташту! СИН (10) ГА МОЛИО ДА ПРЕСТАНЕ

МОСКВА МОРА ХИТНО ДА РЕАГУЈЕ Руски безбедњак упозорава на опасност: НАТО има нову војну стратегију за Европу! Обелоданили су своје намере!

(ВИДЕО) ПЕРФЕКЦИЈА У ДЕСЕТ СЕКУНДИ! Рус разбио Американца са „летећим коленом“ у главу, за најбржу дремку икада!

(ВИДЕО) НБА ЗВЕЗДА НА СРПСКИ НАЧИН! Јокић обрадовао нацију па са „стомачићем“ играо баскет у Сомбору са другарима!

depo.ba

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
28°
Sun