youtube.com/RIJALITI KANAL
Друштво Србија

БИВШИ ОПЕРАТИВАЦ ДБ БОЖИДАР СПАСИЋ: Форензичар Шипка је сумњив, ТРЕБА ГА ИСПИТАТИ

Полиција и тужилаштво требало би да позову форензичара Ненада Шипку на информативни разговор због песме коју је посветио убијеној певачици Јелени Марјановић, сматра бивши оперативац ДБ.

НОВИНАРКА ДАНАС НА ОПЕРАЦИОНОМ СТОЛУ: Мама, ти си наш борац, остани са нама!

Божа Спасић, бивши оперативац ДБ, сматра да би након објављивања песме и спота „Узми срце“, коју је форензичар из Новог Сада Ненад Шипка посветио убијеној певачици Јелени Марјановић (33), полиција и тужилаштво требало да га испитају.

Пре два дана је Шипка, директор Центра за форензичка истраживања (ЦФИ), избацио спот за песму коју је на предлог породице убијене певачице отпевао у Јеленину част. Дирљиви стихови посвећени брутално убијеној звезди „Гранда“ код Боже Спасића су, међутим, пробудили сумњу.

(ФОТО) НАЈБОГАТИЈИ СРПСКИ КЛИНАЦ ПОСТАО СЕНЗАЦИЈА И У ШВАЈЦАРСКОЈ! ДИВЉАО 310 КМ/Х, ПА УПАО У ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ! У Швици се не прашта насилничка вожња! Ево шта је ПАНТЕР поручио медијима!

– Мислим да би после објављивања ове песме полиција и тужилаштво требало да позову форензичара Шипку да објасни неке ствари. Ово није песма, ово је љубавни поклич, а веома је интересантно да је пева неко ко Јелену уопште није познавао. Када чујете стихове, схватите да је то нешто што пишу људи који су заљубљени, па остављени – каже Спасић за београдске медије.

Он истиче да га стихови песме „Узми срце“ терају на размишљање.

– Подсећа ме на оног момка, Јелениног симпатизера, што је долазио на гроб. Не могу да разумем да неко ко се бави форензиком пева песме, појављује се по Јутјубу, не знам да ли је хармоникаш или певач. Органи безбедности који прате Јеленин случај требало би да попричају са њим како би објаснио одакле толико интересовање за то убиство. Он показује неуобичајено велико занимање за некога кога уопште није познавао – додаје наш саговорник.

УЛАЗАК У ЕУ ИМ ДОНЕО ИСЕЉАВАЊЕ И ПАД НАТАЛИТЕТА – У Хрватској почели да затварају школе!

Спасић тврди да је Ненад Шипка све време својим изјавама и папирима које је слао тужилаштву покушавао да скрене истрагу.

– Хвала богу што полиција није уважила ниједну његову реченицу, а ни папире. Он је економиста, не познаје тему, а представља се као неки експерт. Својим изјавама је скретао истрагу и стварао нејасноће шта се заправо догодило. Треба утврдити да ли је све то радио по нечијем налогу – каже бивши оперативац ДБ.

Психијатар: Снимање спота морбидно
Психијатар Ивица Младеновић каже да је само снимање спота и песме покојној Јелени, чији је аутор форензичар, морбидно.

ЛАЗАНСКИ: Оборили смо бомбардер Б2 – Зашто то тада нико није смео да објави?

– То личи на жељу за публицитетом. Ако сам ја форензичар, снимање спотова ми није у опису посла. Вероватно имамо особу која жели да ухвати део славе од особе која је у центру пажње. Не бих се усудио да коментаришем даље, али ово је врло морбидна прича. Чудно је да неко ко се бави озбиљном професијом склизне у баналност у виду спотова и заклињања на гробу – рекао је Младеновић.

Николић: Запањен сам
Криминолог Златко Николић рекао је за Курир да је изненађен трансформацијом Ненада Шипке од форензичара до певача који снима спот посвећен покојној Јелени Марјановић, нарочито због тога што је Шипка радио на истрази убиства.

ОТАЦ ПОСЕТИО САРУ У ЗЛОГЛАСНОМ СПУЖУ: „И остале затворенице су У ШОКУ што је још у затвору, а она је храбра“

– Ово што је урадио ме донекле ме је запањило. Мислим да је ту реч о рекламирању и насилном подизању сопствене популарности. Новинари му у свему томе, свесно или несвесно, помажу, а он је, изгледа, после те песме добио оно што је хтео – рекао је Николић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАЖЊА, ВЛАГА УБИЈА! Наредних дана киша и спарина биће погубни по здравље!

Руска војска: „Бели шлемови“ припремили сценографију за хемијски напад у Сирији

ТУГА ДО НЕБА, ЈЕДНОГОДИШЊА БЕБА СЕ УДАВИЛА У КАНТИ ВОДЕ!

(ВИДЕО) ЛОМИО РЕКЕТ, ИЗГУБИО СЕТ, БОРИО СЕ СА МУЧНИНОМ ПА ПОБЕДИО: Ђоковић био на ивици амбиса, али отишао у 2. коло УС опена

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
23°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
22°
Sat