Друштво Србија

БИВШИ МУЖ ГАСИО ЦИГАРЕТЕ ПО ЊОЈ: Ивана га је ТУЖИЛА, а ПРЕСУДА која је сад донесена ће ШОКИРАТИ многе

Бившој моделсици Ивани Стаменковић Синди пре три године суд је трајно одузео старатељство над ћерком Петром, а спор током којег је покушавала да је врати је изгубила, да би сада дочекала пресуду за случај насиља у породици, у којем је пријавила некадашњег супруга Николу Павловића.

„Моја кривична пријава против Николе где ме је тукао и гасио цигарете по мени, за коју имам све доказе и коју водим од 2012. године, после промене судије и јавног тужиоца, а на инсистирање супротне стране, пресуђена је као застарела“, рекла је Ивана Стаменковић.

ОГЛАС НАВИЈАЧА ЗВЕЗДЕ ЗАПАЛИО РЕГИОН: Продајем столицу коју сам поломио на Максимиру 1990. године! Она ми је спасла живот када су нас навијачи Динама каменовали!

„Не желим више ништа да коментаришем. Мука ми је од свега више. Толико о нашој држави, толико о томе колико су жене у нашој земљи заштићене од насилника и толико о силним пропагандама за борбу против насиља над женама. То је све што имам да кажем“.

Синди се надала да ће тужбом за насиље успети да ћерку врати себи, до чега овог пута није дошло.

ЛИСИЦЕ ЗА СРПСКИ АУТОБУС УЖАСА: Двапут искључен из саобраћаја у Бечу, полиција му одузела таблице и наредила да не сме да настави путовање! Имао чак 28 кварова?!

„Сви знају да сам противник насиља у породици и да заступам тезу да се нешто промени у Србији када су у питању права жена које трпе насиље, да макар будемо мало ближе Европи по том питању“, рекла је Синди недавно.

Подсећамо, Ивана је крајем 2016. године добила Павловића на суду поводом тужбе за насиље у породици, али је суд ту пресуду укинуо и вратио предмет на поновно суђење.

СВЕТСКИ СТРУЧЊАЦИ ДАЈУ ЦРНЕ ПРОГНОЗЕ: Спрема се глобални економски колапс. На улицама ће бити хаос, људи ће се отимати за воду и храну

„Мој бивши супруг је био осуђен условно на годину и по дана затвора, али је Виши суд ту пресуду укинуо и предмет вратио Трећем основном суду. Сада се све ради како би тај случај застарео и како би насилник био ослобођен одговорности“, навела је прошлог лета Синди, да би се сада њене речи обистиниле.

Стаменковићева већ годинама није у добрим односима са бившим мужем, а Синди је прошлог месеца изјавила како се нада да ће једног дана ипак живети са наследницом.

(ВИДЕО) ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ СЕ РАСПЛАКАЛА УЖИВО У ЈУТАРЊЕМ: Није могла да заустави сузе, па напустила емисију, а ви ћете се ЦЕПАТИ од смеха кад чујете зашто

„Сваки други викенд је са мном, и уторком и четвртком. Имам осећај да прође вечност до следећег нашег виђања“, рекла је тада.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛАЗАНСКИ ЈЕ БЕЗБЕДНОСНА ПРЕТЊА ПО БИХ: Сарајево напавило ЦРНУ ЛИСТУ СРБА И СРПСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА!

Када мере државе за помоћ родитељима ступају на снагу?

Заев поручио Москви да Македонија иде у НАТО уз подршку грађана

Извор: Блиц/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
20°
Thu
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun