Printsreen
Политика Србија

БИВШИ ЕВРОПСКИ ЗВАНИЧНИК ОТКРИВА: Амерички генерал на платном списку Харадинаја!?

Докази о вађењу органа Србима у злогласној „жутој кући“ на северу Албаније су уништени и то од Хашког трибунала, а бројни људи који су били сведоци стравичних злочина страдали су под мистериозним околностима!

Ово открива бивши известилац Савета Европе Дик Марти својој новој књизи „Извесна представа о правди“ у којој описује сазнања из истраге о монстроузном вађењу органа Србима.

БАКИР ПРЕТИ СРБИМА: ЗАВРШИЋЕ У ЗАТВОРУ СВАКО КО ХВАЛИ КАРАЏИЋА?! Припрема се нови удар на Републику Српску

– Потрага за сведоцима била је веома тешка, много тежа него приликом истраге о затворима ЦИА. А била је и опаснија. Био је још већи проблем убедити оштећене да проговоре. Они су били дословно у страху. Елиминисано је неколико сведока у оквиру процедура пред хашким судом за ратне злочине у Југославији, било као жртве убиства, необичних саобраћајних незгода, застрашивања или тајанствених самоубистава. Међу сведоцима које смо срели, један од њих нам је признао да је учествовао у злочинима. Захваљујући његовом сведочанству могли смо да опишемо како су органи, пре свега, бубрези, вађени из тела убијених српских затвореника – открива Марти.

ТРИ ОСОБЕ СУ ПИПАЛЕ ЛЕШ МОЈЕ ЈЕЛЕНЕ! ПРОНАЂИТЕ ИХ! Драматична објава Зорана Марјановића! Познато је само КОМЕ ДНК НЕ ПРИПАДА!

ИЗРЕШЕТАО КОМШИЈУ, ПА ГА ДОТУКАО КОЦЕМ! Детаљи хладнокрвног убиства у селу Брестовац код Лесковца!

Иако су постојала сазнања и материјални докази Хашки трибунал их је дословно уништио.

– Било је извесно да је у тој згради обављано вађење органа. Канцеларија тужиоца је одмах покренула истрагу на лицу места. Пронађени су трагови крви, шприцеви и амбалаже из фармацеутских производа. У извештају сам рад инспекције описао као површан, а ниво њиховог професионализма запањујуће ниским. Помоћу луминола пронађене су мрље од крви, али се нико није потрудио да сазна да ли је људска. Кад смо од Хага тражили увид у доказни материјал одговорено нам је да више не постоје. Кућа је прочишћена и материјал је бачен – додаје Марти.

(ВИДЕО) СКАНДАЛ! ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПАРАЋИН САША ПАУНОВИЋ ПРОМОВИШЕ СЕКТЕ – позива грађане да се прикључе суботарима!

Марти описује и свој сусрет са Стивеном Шуком, бившим америчким генералом који је био помоћник шефа Унмика, који је, само што је напустио ту функцију, постао лични саветник Рамуша Харадинаја, тада лидера опозиције, а данас премијера лажне државе.

ПРОДАО САМ СЕСТРУ ЈЕВРЕЈКИ ЗА ПАР ЖУТИХ ЦИПЕЛА: Миша Јанкетић никад себи није опростио што су му на ПРЕВАРУ одвели сестрицу, а речи покојне МАЈКЕ су му ОДЗВАЊАЛЕ целог живота

– Бивши генерал ми прича како га Харадинај плаћа и не види никакву некомпатибилност са чињеницом да је заузимао високе функције при међународној мисји која је имала велика овлашћења. А није да га је баш занимало одакле Харадинају новац за плату – каже Марти.

Трговина органа се према његовим тврдњама одвијала и за време присуства међународних агената.

ИЗДАХНУО ОТАЦ ДЕЧАКА КОЈИ СЕ УБИО НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Преминуо на велики празник

– На приштинском аеродрому цариник међународних снага је пресрео мушкарца који је био у веома лошем здравственом стању. Истрага је утврдила да је то сељак из Анадолије којем је у једној клиници за суму од две хиљаде до
лара извађен бубрег. Судије Еулекса наилазе на одбијање сарадње у расветљавању овог случаја.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВА ОДВРАТНА ИГРА У ШКОЛАМА ПО СРБИЈИ, ИСПОВЕСТ ЂАКА: Скидају се па се снимају?! Мене су терали да скинем дукс да провере је ли оригинал, само лузери носе патике испод 20.000 ДИНАРА?!

Белоруски званичник: Испорука „мигова“ Србији почетком 2021.

Америка прети, али Турска не одустаје

НЕПОЗНАТИ МУШКАРАЦ СЕЈЕ СТРАХ ПО ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Већ два дана пуца на пролазнике из ваздушне пушке, станари Сарајевске у СТРАХУ!

intermagazin.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon