ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) БИВШИ ЧЛАН ИЛУМИНАТА ОТКРИО ДУГО СКРИВАНУ ТАЈНУ: У случају светске катастрофе ових 5.000 људи ће да…

Корисник друштвене мреже Имгур написао је пост који је убрзо обрисан, у којем се представио као бивши члан тајног друштва Илумината, а његова објава убрзо се нашла и у светским медијима.

„Годинама сам живео у складу са уверењима, мотивима и акцијама Илумината, али у последње време било ми је стварно превише и морао сам да прекинем свој свети уговор“, започео је своју исповест у којој тврди да је био регрутован као 19-годишњак, а да је након 47 година морао да изађе из Илумината.

Овај неидентификовани извор обелоданио је да су се историјске личности попут Лава Троцког, Абрахама Линколна и Садама Хусеина за време конфлликта управо сакривали у одајама тајног друштва.

„У свету постоји 439 бункера, а све их контролишу и одржавају илуминати. Највећи је у Сао Паулу у Бразилу, а у њега може да стане 5.000 људи који би унутра могли да преживе 10 година. Био сам у њему и већи је него што ико може да замисли.

У случају глобалног нуклеарног рата, природне или било какве друге велике катастрофе, 5.000 најбогатијих и најмоћнијих индивидуалаца у њему ће потражити спас.

Он се дотакао и других теорија завере, па је тако рекао да је слетање на Месец 1969. било стварно, али је напоменуо да су Руси тамо стигли седам година пре Американаца, као и да су људи унутар “друштва слободних мислилаца” дириговали шпанску грозницу 1918. године, САРС и птичји грип.

Видео-снимак с документарним садржајем на тему Илумината можете да погледате овде:

Извор: bktvnews.com

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Земан: Увођење антируских санкција било глупост

(ВИДЕО) ЗАСТРАШУЈУЋЕ ПРОГНОЗЕ НАУЧНИКА: Прете нам године без лета

Случај „Закинтос“ у Стејт департменту: Захтевају и од Тилерсона да гони Србе!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri