Informer/printscreen
Србија Хроника

(ВИДЕО) БИО СИ МОЈ СТАРИЈИ БРАТ, ХВАЛА ТИ НА СВЕМУ! Бебан неутешно плаче за Глоговцем!

Вукашин Марковић, познат као Бебан из серије "Породично благо" неутешан је због смрти Небојше Глоговца.

ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Љубавна прича Милице и Небојше Глоговца

Небојша је био Златко, а Вукашин Бебан. Њих двојица обележили су серију „Породично благо“, а Вукашин је данас морао да се опрости од свог „старијег брата“ заувек.

Вукашина је дубоко потресла вест о смрти Небојше Глоговца који је преминуо јутрос у 49. години након кратке и тешке болести. Момак кога памтимо као Бебана из популарне серије није могао да сакрије тугу због смрти глумца и на свом Фејсбук профилу је објавио потресан статус.

ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Љубавна прича Милице и Небојше Глоговца

„Био си један од хероја моје ране младости. Продавао сам твоје форе из филмова, питао се како си тако хладан као шприцер, а опет свима потребан. Онда сам те срео и упознао, и имао част да проведем четири године живота са тобом. Учио сам од тебе, први пут уживо видео како неко тако кул може да пуши пљугу, и да је леп са сивим зубима, чуо лудачки смех и срећу целе екипе када кажес три речи, а ти се ни не насмејеш“, написао је Вукашин додајући да су и млађе и старије колеге жуделе да буду као Небојша Глоговац.

ПРОКЛЕТИ 9. ФЕБРУАР! Небојша Глоговац је ЧЕТВРТА ПОЗНАТА ЛИЧНОСТ која је у последњих 10 година ПРЕМИНУЛА ОВОГ ДАТУМА!

„Сад у тридесет и другој имам неки идеју како и зашто си био тако кул. Зато што си се палио на суштину, и при толикој привржености истој, недрио је од форе, до реплике. Дискретни херој, мрзовољног израза лица. Мој старији брат и учитељ заувек. Умро си исти дан кад и мој отац. Седим на Калемегдану, и плачем и смејем се у исто време. Сећам те се колико си био велики и диван. Хвала ти на свему, мој Глоги. Био си својеврстан компас укуса, мере и истинске људске величине“, написао је Вукашин на свом Фејсбук профилу.

(ВИДЕО) СВИ ЋЕМО МИ ТАМО, ТО ЈЕ САМО ПУТОВАЊЕ: Ово је песма коју је Глоговац отпевао, а у њу је стала сва љубав овог света!

Bio si jedan od heroja moje rane mladosti. Prodavao sam tvoje fore iz filmova, pitao se kako si tako hladan kao spricer,…

Posted by Vukašin Marković on Friday, 9 February 2018


РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ: Становници Калуђерице су од Града добијали само намете и дажбине!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАСИЗАМ У ХРВАТСКОЈ: Јеменка нападнута због боје коже на загребачкој пијаци

(ВИДЕО) ЦРВЕНО-БЕЛИ СЕ ОПРОСТИЛИ ОД ГЛОГОВЦА: Небојша, хвала ти за све – твоја Звезда

Путин: Надам се да ће се Запад уморити од санкција

НА ИВИЦИ ЛУДИЛА: Зна се ко призива рат Русије и Европе

ЗЛОУПОТРЕБА МОЋИ? Сирија позива УН да осуде нови напад коалиције на челу са УН

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed