Занимљивости

(ФОТО) Био сам у шуми, а онда сам осетио огромну њушку на свом лицу. Одгризао ми је нос и пола образа. Крв је пљуснула. Онесвестио сам се

Огромна звер је унаказила Лија, али је пуком срећом преживео напад. Спасао га је нож који је имао у џепу, којим је успео да убоде медведа, иако га је животиња претходно скоро ослепела. Ова прича је недавно потресла цео свет, а сада је први пут дао велику исповест, након бројних операција

УЖАС НАД УЖАСИМА: Откривен разлог због којег је дечак силован на Новом Београду

Ловац Ли Брук који је преживео напад гризлија, више од годину дана је реконструсиао лице хируршким путем, покушавајући да врати некадашњи изглед. Ли је био у Планини Виоминг у САД у лову на јелене, када је га је изненада напала женка медведа.

Огромна звер је унаказила Лиа, али је пуком срећом преживео напад. Спасао га је нож који је имао у џепу, којим је успео да убоде медведа, иако га је животиња претходно скоро ослепела. Крв се сливала низ његово лице, ништа није видео, само је насумично убадао животињу у борби за голи живот.

Повреде су биле застрашујуће, лекари у шведском медицинском центру Енглвуд су га спасили, али период опоравка је тек био пред њим.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ХОРОР Точак се откачио са аутомобила, одлетео мотористи у главу и УБИО ГА!

– Пожелео сам да сам мртав, рекао сам пријатељима да су ме требали пустити да искрварим до смрти – рекао је Ли, након што су му пријатељи помогли да плати лечење.

– Осећао сам невероватан адреналин у нади да ћу срести јелена, а онда се медвед појавио ниоткуда. Само сам у једном тренутку осетио његову њушку на свом лицу, откинуо ми је део носа и горњу усну. Крв ме је облила и изгубио сам свест – испричао је Ли.

Лажни полицајац који је пљачкао грађане РАСПЛАКАО СВЕ У СУДНИЦИ!

– У једном тренутку сам се освестио и схватио да морам да се борим, извукао сам нож из џепа. Не знам да ли бих имао храбрости да убодем медведа да сам га видео, био сам слеп од крви. Након неколико убода, звер је одустала. Након сат времена стигла је помоћ, а онда је наступио дуг пут лечења и опоравка – испричао је Ли.

Ли Брук је провео пет месеци у Колораду. Био је месец дана у вештачки изазваној коми на шведској рекоструктивној хирургији. Три месеца је пролазио кроз операције, које су неретко трајале и по 24 сата.

Лекари су успели да сачувају део његовог носа, све уз помоћ крви из руке која „храни“ нос, јер у тај део тела нема нормалан доток крви због великих повреда. Преостали део носа лекари у наредном периоду планирају да реконструишу.

(ФОТО/ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ПРАВИ ХАОС НА ЦРНОГОРСКОМ ПРИМОРЈУ! Пијавица подигла два авиона у ваздух у Тивту, јури даље ка Будви! Олуја чупала дрвеће и уништила болницу!

– Онда ћу бити нови Ли – додао је.

 (ФОТО) ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН: Убиле хостесу, искасапиле је и спаковале у кесе за ђубре

Након тога Ли је два месеца поново учио да једе, уз лекарску помоћ трудио се да превазиђе трауме.

ГЕНЕРАЛ ЛАЗАРЕВИЋ ОТКРИВА: НАТО на Ускрс 1999. покушао копнену офанзиву

– Ми нисмо само лечили његово тело, већ смо се заиста трудили да се ментално опорави. Садашње Лиово лице је настало бројним хируршким интервенцијама, пресађивали смо кожу са десне ноге на лице. Хрскавицу смо користили са разних делова тела, укључујући ребра и уши. За реконструкцију лица смо користили кости ноге, иако има доста металних плочица и вијака у глави, опоравак и операције му тек предстоје – закључио је хирург Бенсоне Пуликотил.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Џихадисти заробили сиријске војнике, а онда је уследило оно најгоре

Русија узвраћа Америци: Са Ираном до решавања сиријске кризе

НЕЋЕ УСПЕТИ ДА СРУШЕ И ДЕСТАБИЛИЗУЈУ ЗЕМЉУ! Вулин: На срећу, Србију води Вучић, а не Јанукович!

Лазански амбасадор у Москви?

АЛБАНЦИ СВЕ НЕРВОЗНИЈИ: Убрзано им истиче време

Извор: Telegraf.rs/mirror.co.uk

Оставите коментар