Printscreen
Србија Хроника

БИЉАНУ ИЗ КРАЉЕВА ТРАЖИ И ИНТЕРПОЛ, А ЊЕН ОТАЦ ГОРАН КАЖЕ: Због овог нисмо сели у кола и сами отишли у Грчку где ју видео један човек из Новог Сада

БЕОГРАД/КРАЉЕВО - Две године се не зна ништа о Биљани Ђорић (21), студенткињи из Краљева. Она се води као нестала и наводно је виђена прошлог лета у летовалишту у близини Солуна.

УКРАЈИНСКА ВОЈСКА ОБЈАВИЛА ДАТУМ: Ево када ће Порошенко започети офанзиву на Донбас

Биљанин отац Горан је испричао да му се јавио човек из Новог Сада, који је летос разговарао са њом. Тај човек је био у полицији и пријавио случај, а прво питање је које се наметнуло је, зашто родитељи нису сами отишли да је потраже.

Одговор је разуман: да не би угрозили истрагу. Отац Горан објашњава да су објављивањем ових сазнања само хтели да истрагу подигну на виши ниво, пише лист.

ДА СЕ НАЈЕЖИШ: Овом поруком се брат опростио од убијеног дилера Луке Радуловића!

– У полицији су нам рекли да ништа не предузимамо сами. Да истрагу и проверу мора да изврши полиција. Интерпол је обавештен и очекујемо ускоро сазнања. Зато нисмо ми сели у кола и отишли у Грчку – каже нам Горан.

BILJANA ĐORIĆNestala 2. decembra 2015. Biljana Đorić, studentkinja Ekonomskog fakulteta, 2. decembra 2015. u ranim…

Posted by Nestali Srbija – Fondacija Tijana Jurić on Monday, 16 April 2018

Биљана је наводно виђена у грчком летовалишту, где је радила у једној продавници. Новосађанин који је с њом тада разговарао, пре месец дана је пријавио случај полицији. Биљана му је тада рекла да живи у селу поред Солуна.

Вучић: Одговорићемо Хрватској реципрочним мерама

– Наши пријатељи који живе у Грчкој отишли су скоро у то летовалиште. Али тај локал није радио као ни још много других, јер сезона тек треба да почне – додаје отац Горан.

(ФОТО) ПРИЗНАЊЕ ОД ЗЛОЧИНЦА! Харадинај Наташи Кандић уручио „Мапу златног Косова“

Privatna Arhiva

Биљана Ђорић је нестала у децембру 2015. године у Краљеву. Након што је мобилни и документа у вечерњим сатима оставила на киоску уз поруку да ће неко доћи по њих, изгубио јој се сваки траг.

Весна Ђорић, мајка нестале студенткиње, испричала је раније да је полиција након што су прегледали снимак са сигурносне камере на којем се види како Биљана оставља документа на киоску у Краљеву, консултовала психологе како би дали своју процену. Весна каже да је конзилијум дошао до мишљења, на основу њених покрета, да она жели да се сакрије, а не убије.

АЛБАНСКИ ЛОБИСТА ЏО ДИОГАРДИ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Тачи и Харадинај су мафијаши

Горан и Весна Ђорић кажу да се Биљана те вечери када је нестала, видела са другарицама бившег момка. Они кажу да су након нестанка прво причали са тим младићем, али да не сумњају да је он повезан са нестанком, јер је прошао полиграфско испитивање у полицији.

Родитељи кажу да се Биљана добро слагала са њима, али и да су је и тражили по манастирима.

(ВИДЕО) ОВО НИСТЕ ВИДЕЛИ НА РТС-У: ГЕНЕРАЛ ПЕВА ЧЕТНИЧКУ ПЕСМУ СА БИНЕ

Printscreen

– Када смо једном приликом отишли да је посетимо у Косовској Митровици, где је студирала на Економском факултету, нисмо је затекли. После пар сати се вратила са другарицом и рекла нам је да је била у цркви. Зато смо и почели да је тражимо по манастирима – говорио је Биљанин отац.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Војна снага Ирана због које је Америка у зони сумрака

Русија: Сарађиваћемо са Француском, али не верујемо Макрону

КАРАЏИЋ: Чињенице су изврнуте и погрешно представљене – ХОЋУ НОВО СУЂЕЊЕ!

ОВА РЕЧЕНИЦА МАЛЕ ЈАНЕ РЕШИЋЕ ЗЛОЧИН УБИЈЕНЕ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ!

ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА ПОБЕДИЛА У ЈЕРМЕНИЈИ: Премијер подлегао притисцима

ЈАНКОВИЋЕВ СЕПАРАТИСТА ОПЕТ ПЉУЈЕ – САД МУ СМЕТА ВОЈСКА СРБИЈЕ!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat