Pritscreen
Друштво Србија

(ФОТО) БИЉАНА СРБЉАНОВИЋ И АИДА ЋОРОВИЋ НА КРВ И НОЖ! Секла си вене на Чеду, веслала и Тадића и Јанковића, а само те пиће чини храбром!

- Јесу ли стварно Биљана С. и Андреј Н. у том неком државном телу за креативне индустрије? - написала је Ћоровић на свом Фејсбуку, а онда је стигао одговор.

ПУТИН ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: КО НАПАДНЕ СРБИЈУ, НАПАО ЈЕ РУСИЈУ!

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић оформила је недавно Савет за креативне индустрије.

Овај савет, према њеним речима, окупља појединце и организације који „имају богато искуство у креативним индустријама и који ће председници Владе помоћи да у потпуности разуме потребе тог сектора и у будућности доноси информисане одлуке за његов даљи развој“.

Међу члановима нашла се и писац и некадашња кандидаткиња Либерално-демократске партије за градоначелницу Београда Биљана Србљановић.

Многи су чланство Србљановићеве окарактерисали као „прелетање“, а једна од оних који су прозвали Србљановићку била је и Аида Ћоровић, НВО активисткиња и донедавно члан председништва Покрета слободних грађана Саше Јанковића.

– Јесу ли стварно Биљана С. и Андреј Н. у том неком државном телу за креативне индустрије и просе*авнаје? Молим вас да демантујете ову вест, драги људи, јер сам већ спремила кесе с говнима… – написала је Ћоровић на свом Фејсбуку.

ПРИШТИНА ПРЕТИ ХАПШЕЊЕМ СРБА уколико буду формирали ЗСО!

Добила је и бруталан, директан одговор од Биљане Србљановић:

„Нисам чланица владиног тела, јер владино тело не постоји. Постоји савет Ане Брнабић, и ту јесам чланица за област позоришта и извођачке уметности, за коју сам експерт, барем много озбиљнији него ти за своју област, ма шта она била. Затим, ако ћемо око тога да имплицираш да сам нешто плаћена, Аида, то је безобразно и много ружно, то твоје алкохоличарско учитавање сопствених мотива због којих си прелетала од странке до странке, а све пљујући Пешчаник јер ти дирају Тадића код кога си била на синекури, све правдајучи понижавање Сребренице и позива на рат са Косовом, а да си пре тога секла сваку артерију на Чеду, док ту ниси извукла материјалну и личну корист, па се наједила и пошла даље у потеру за финансирање ракије и бекрије. Мислим овако да ти директно кажем: је*и се ти мало са својим увредама иза леђа, са оним што пишеш у приватним препискама, са оним чиме се противиш грађанској Србији, а у име синекуре Демократске странке, па кад превеслаш код Јанковича и тамо не добијеш оно што си рачунала, онда настављаш да веслаш даље, а оптужујеш мене, којој немаш шта да пронађеш, осим да ми се искрено и отворених уста дивиш, за оно што сама ти радиш. Се*ем ти се у Тадића, што је довео Вучића, се*ем ти се у обе те власти, се*ем ти се у твоје привилегије и твоје превеславање, се*ем ти се у твоју незахвалност што сам те бранила када нико није, се*ем ти се у твоје непоштење да пљујеш Пешчаник и блокираш да добију награду, а јавно да се лижеш с онима што мисле да су за Нобела за мир што читају тај исти Пешчаник и твитују о томе, серем ти се на твој интегритет, на политичку мисао, на све партије у којима си била, на све плате које си том приликом напримала и на твоје занимање, које не знам шта је, као и на избор пића које те храбром чини. Ај сад здраво, Аида и да не заборавим: серем ти се и у тебе“ – написала је Србљановић која се у међувремену повукла са друштвених мрежа.

Вучић поручио да је војска спремна да уђе на Косово и одложио предлог за решавање проблема! Нови датум је…

Да ли је овим Србљановић подигла белу заставу и повукла се из ове расправе?

Pritnscreen

Многи су осудили овакав избор речи у расправи, ма каква она била.

ЕВО ЗАШТО ЈЕ РОСУ ОБИЧНА НАОРУЖАНА БАНДА А НЕ ОЗБИЉНА СПЕЦИЈАЛНА ЈЕДИНИЦА: Откривамо вам пет кључних грешака које су направили!

Други пак мисле да Ћоровић нема право да спочитава било коме.

УЖАС: Младић (29) умро на ГЕЈ ОРГИЈАМА!?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВИЈОРИЋЕ СЕ ЗАСТАВА КОСОВА У ЦЕНТРУ НОВОГ САДА! Каратисти самозване државе стигли на првенство Европе!

ПРИШТИНА ОПЕТ ПРОВОЦИРА: ЗСО коју формира Српска листа неће имати легитимитет

У КОМ ЈЕ САДА ФИЛМУ?! Тадић: Самостални ЗСО вређање здравог разума

ДА НИЈЕ БИЛО РУСИЈЕ, СВИ БИСМО ДАНАС НОСИЛИ ФЕС! Демократски Фронт против протеривања дипломата

ДРЕЦУН ШИПТАРИМА: Кога ћете ви да хапсите?

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu