Србија Хроника

Биљана је на трафици оставила пасош, сат и златно прстење. Изговорила је 5 речи и нестала. Од тада је прошло 902 дана, а њен случај није једини

Кад вам неко ишчупа срце, остаје мања празнина него кад вам нестане дете, брат, сестра, отац, мајка, било који члан породице или пријатељ. Бол не престаје, постаје све већа, а нада никад не умире. Сваким даном најмилији се надају да ће угледати вољено лице. Тако свој живот проводе они којима су најближи нестали.

Надају се да су живи и да ће поново чути њихов глас, видети њихов осмех и са њима разговарати. Кад зазвони телефон или неко покуца на врата, сваки пут зажеле да су то они, али све остане на томе…

Био је највећи херој Србије, па преко ноћи постао најомраженији преварант: Тражили смо га у родном месту и сазнали где је и шта ради данас

Са само 19 година, Биљана је проглашена несталом након што је последњи пут виђена 2. децембра 2015. године кад је на једном киоску у Краљеву оставила пасош, мобилни телефон и златно прстење. Рекла је само „доћи ће неко по ово“, и од тад јој се губи сваки траг.

Скоро се појавила информација да је Биљана виђена ван граница Србије.

– Један човек је рекао да је у Грчкој видео девојку која је личила на моју ћерку. Помислио је да је пронађена и да је отишла тамо да заради неки динар. Међутим, кад је прочитао да ипак није пронађена, он је отишао и пријавио је случај. Рекао је да је сигуран да је то она.

Након тога сам отишла у Београд и тамо су ми рекли да локал у ком је виђена Барбара не ради, да почиње са радом од 1. јуна и да ће тад да пошаљу Интерпол – започела је разговор за Телеграф Весна Ђорић, Биљанина мајка.

ЈЕЗИВО УБИСТВО: Девојчицу (8) су данима мучили и силовали док је била на седативима, а потом су је задавили

Родитељи са Биљаном никад нису имали проблем. Завршила је Медицинску школу, уписала факултет, положила је три испита. Њих додатно мучи питање који би био разлог њеног нестанка.

– Стварно не знам зашто би то Биљана урадила. Једино што може да буде разлог јесте њен први дечко. Она се била заљубила, а она није знала ко је он. Он је био мало проблематичан. Кад је видела ко је и шта је, она је њега оставила. После је тај дечко претио и нама, можда је она на неки начин овим хтела нас да заштити од тога. Полиција је разговарала са њим, али он је рекао да ништа не зна – објашњава мајка која се више од две године нада да ће пронаћи своју ћерку.

Кад су сазнали за претње, Биљанини родитељи су одреаговали како би заштитили своје чедо.

– Они су три месеца пре њеног нестанка раскинули. Били су заједно три, четири месеца. Малтретирао ју је и физички и психички, а она нама то није хтела да каже, јер јој је претио да ће да сачека сестру из школе ако буде рекла. Проживљавала је пакао са њим и на крају више није могла да трпи, па нам је рекла – прича Биљанина мајка.

Весна Ђорић само жели да чује да јој је ћерка жива и здрава.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРА СНИМИЛА ЈЕЗИВУ НЕСРЕЋУ: Падобранци се сударили у ваздуху, није им било спаса

– Никад нећу да одустанем од потраге. Ићи ћу где год, коју код информацију да добијем, идем – сломљеног срца поделила је са нама своју бескрајну тугу за несталим дететом.

А за своју Биљану има само једну поруку.

– Само нека се јави где год да је. Нека да неки знак да је жива, па не морамо никад да је видимо. Само да знамо да је жива – закључила је разговор за Телеграф.рс Весна Ђорић.

ПАУЧА ДЕЈАН

Више од две године породица не зна где се налази Пауча Дејан (42), који је последњи пут виђен у Убу.

– Мој брат, Пуача Дејан нестао је 27. јануара 2016. Пошто тело није пронађено, Дејан се води као нестао. Његов ауто је нађен у Обреновцу у индустријској зони, где му се губи и сигнал телефона.

У ауту је нађена крв, што указује да је убијен, али на сасвим другом месту, а ауто склоњен у индустријску зону. Мој брат је убијен. Ја, као сестра и родитељи смо више од две године у паклу чекајући да нам се неко обрати, сваки дан су нам мисли упрте према несталом, тј убијеном брату – објаснила је за Телеграф.рс Дајана Синђић, сестра несталог мушкарца.

ОВА ЕВРОПСКА ЗЕМЉА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ: На адресе 4,8 милиона домаћинстава стигли леци с упутствима за преживљавање МОРАМО БИТИ СПРЕМНИ

Бол је неописива, минути дугачки, а дани никад да прођу. И тако већ годинама. Рана на срцу не зараста нити ће икад моћи. Једино што може да залечи сломљена срца чланова породице јесте да се њихови најмилији врате или бар јаве да су добро и да су живи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) РАДНИЦИ ЕПС УЗЕЛИ МИТО У КАФАНИ! Погледајте како броји паре за столом! ДОШЛИ ДА ОЧИТАЈУ БРОЈИЛО, ПА ОД ВЛАСНИКА УЗЕЛИ 420 ЕВРА

(ВИДЕО) А СВИ СУ МУ СЕ ТАДА СМЕЈАЛИ: Како је легендарни Чкаља давне 1971. године предвидео пропаст српског фудбала

ВУЧИЋ: Србија неће мењати спољну политику – АКО ХОЋЕ ДРУГАЧИЈЕ МОРАЋЕ ДА МЕ СКЛОНЕ!

ОВО ЈЕ ШОКИРАЛО И НОВОСАДСКЕ САОБРАЋАЈЦЕ! Деда возио мортус пијан и бацао петарде из аутомобила! НАДУВАО НЕВЕРОВАТНИХ 4,05 ПРОМИЛА!

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri