Foto: Wikimedia
Политика Србија

БИЛ КЛИНТОН СЛАО УБИЦЕ НА КОСОВО: Чак 400 америчких специјалаца 1999. борило се НА СТРАНИ ОВК ТЕРОРИСТА!

Амерички политиколог Фил Батлер тврди да је Вашингтон 1998. и 1999. године активно помагао терористима у јужној српској покрајини. Овај модел 'помоћи' пресликали су и у Украјини, Либији, Сирији...

Закон о војсци нова срамота ђетића: Одбијеш НАТО, добијеш отказ!

Бивши амерички председник Бил Клинтон имао је 1998. и 1999. године најмање 400 својих убица, војних специјалаца на Косову који су се борили на страни терористичке ОВК!

Ово тврди амерички политиколог Фил Батлер, који каже да има много доказа да је Вашингтон логистички и финансијски помогао шиптарским терористима на Косову, иако америчка администрација и данас негира своју директну умешаност. Батлер додаје и да је овај модел ‘помоћи’ потом пресликан и у Украјини, Либији, Сирији…

КИНА УЗВРАЋА УДАРАЦ АМЕРИЦИ: Убрзано продали удео у америчком дугу, прети хаос на тржишту обвезница

Атлантска бригада

Амерички експерт објашњава да су функционери Стејт департмента директно управљали својим специјалцима и тако вукли конце и контролисали ситуацију на Косову и Балкану.

– Поуздано знамо да су код нас тајно обучени побуњеници одиграли кључну улогу у фрагментирању регије преко организације познате као Атлантска бригада, која се борила у рату на Косову на страни тзв. Ослободилачке војске Косова (ОВК). Та бригада бројала је око 400 наоружаних бораца…

НОВИ ПРАВИЛНИК ДОЗВОЉАВА ЛОШИЈИ КВАЛИТЕТ ЧЕСМОВАЧЕ: Јавност у страху, људи се питају да ли ћемо од сада пити воду пуну амонијака, хлорида и натријума?

Пронашао сам податке о Французу који је тренирао Атлантску бригаду, а то што се десило на Косову и те како подсећа касније на Украјину, Либију и Сирију. Видите ‘обрасце’ који нас воде до истине. Стравична стратишта легитимне државе Југославије служила су за улагање у поделу преосталих комада земље уз помоћ америчких председника, британских господара и немачких индустријалаца. Такозвана Атлантска бригада деловала је у разним посредничким ратовима на Балкану, а важни припадници су јој били смртоносне убице из иностранства. Амерички функционери у врху су их добро познавали и управљајући њима вукли су конце и на Косову и широм Балкана – истиче Батлер.

(ВИДЕО) ЈЕДНА РУКА НА ВОЛАНУ, ДРУГА НА ТЕЛЕФОНУ: Путници снимили бахатог возача

Југославија је морала да умре

Фил Батлер каже да је након Другог светског рата социјалистичка Југославија постала пример ‘европске приче о успеху’. Зато је и осуђена на смрт.

– СФРЈ је имала једну од највећих стопа економског раста у свету, пристојан стандард, бесплатно здравство и образовање, гарантовано право на посао, једномесечни плаћени годишњи одмор… Ниједна држава Балкана данас не може сањати ни пола овог просперитета. Био је то напредак који је међу западним силама изазвао жељу да униште Југославију… У то време од ресурса су далеко били и Немачка и Француска и Велика Британија, а банкари Лондона и Луксембурга нису могли да извлаче милијарде из социјалистичког система. Зато је Југославија морала умрети, а Реган, Буш старији и млађи и Клинтон помогли су да се то догоди – објашњава Батлер.

УХАПШЕН ПУЦАЧ ИЗ ВАЗДУШНЕ ПУШКЕ У НОВОМ САДУ: Деветнаестогодишњак пуцао из стана и лакше повредио четворо грађана

Према његовим речима, Југославија је постала прототип и пример за деловање у Авганистану и Ираку и на другим кризним жариштима.

– Имена Медлин Олбрајт, Хавијера Солане, генерала Веслија Кларка и других и даље се спомињу. У бившој Југославији они су пријатељи кључних играча у владама и дословно су све испланирали и претворити народе и земље у инвестициони ‘елдорадо’. Прича о геноциду у име демократије је престрашна – подвлачи Батлер.

Генерал Владимир Лазаревић, коментаришући тврдње америчког стручњака, каже да ово не би требало никога да изненађује.

УЖАСАВАЈУЋЕ ВЕСТИ СА КОСОВА Албанци изгласали резолуцију – Удар на Србију! Више нема назад!

– Знам сасвим сигурно да су припадници специјалних снага САД, Британије, Немачке и других држава и пре агресије на нашу државу обучавали албанске терористе у десетак кампова широм Албаније, као и по Европи. Значајан број њих био је у улози инструктора терористичке пешадије за све време копнених напада преко наше државне границе. Такође, више стотина специјалаца убачено је на Косово у циљу извођења диверзантских акција, али без успеха. Део њих главом је платио учешће у агресији на нашу земљу – наглашава Лазаревић.

ПРОМОТЕРКА ИЗ МАРКЕТА ОТКРИЛА ИСТИНУ Било ме је срамота, људима сам шапутала да иду од мене, једној сам хтела рећи – „жено не ради то, трујеш децу“, а нисам смела да ПИСНЕМ!

Јавна тајна

Безбедносни стручњак Милан Петрић каже да је јавна тајна да је НАТО пакт помогао Албанцима.

– НАТО је подршку албанским терористима обезбеђивао не само ваздушним нападима већ и копненим акцијама. Претпостављам да су нападима руководили исти они амерички и британски специјалци који су их обучавали у камповима у Албанији – закључује Петрић.

(ВИДЕО) ОБЛАК ПРАШИНЕ ВИСОК 1,5 КИЛОМЕТАРА Еруптирао вулкан Попокатепетл, угрожено 20 НАСЕЉА

ПАЛИ ПОЛИЦАЈЦИ У УБУ! Фалсификовао новац, па пробао све да заташка, колега му ЧУВАО СТРАЖУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЈЕДАН ОД ДРЖАВНИХ СИМБОЛА РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ У БЕОГРАДСКОМ ВОЈНОМ МУЗЕЈУ! Застава победе добила посебно место!

РАЗБИЈЕНА МРЕЖА САЈБЕР КРИМИНАЛА! Широм европе отуђено око 100 милиона долара, преко 41.000 жртава!

ПРОДАО САМ СЕСТРУ ЈЕВРЕЈКИ ЗА ПАР ЖУТИХ ЦИПЕЛА: Миша Јанкетић никад себи није опростио што су му на ПРЕВАРУ одвели сестрицу, а речи покојне МАЈКЕ су му ОДЗВАЊАЛЕ целог живота

„ОВО ЈЕ АЛБАНИЈА, НЕ ПРИЗНАЈЕМО ВАШ СУД!“ – Терористи из Куманова прете Македонцима!

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu