facebook.com/Jasna Matic
Србија Хроника

„Бићеш моја ил’ ничија“: Откривен окидач језивог злочина у селу код Суботице

Мештани Верушића, села поред Суботице, у ком је живео и где се убио Јосип Кујунџић (59), осумњичени за убиство Јасне Матић (40), потврдили су да су њих двоје раније били у вези.

(ВИДЕО) НОВЕ АМЕРИЧКЕ МАЛВЕРЗАЦИЈЕ НА БАЛКАНУ: Лазански открива три замке НАТО-а за Републику Српску

Претпостављају да је Јосип убио Јасну јер није могао да је преболи. Често је говорио, „ако нећеш бити моја, нећеш бити ничија“.

– Знамо сви да су били пре заједно. И он је радио у истој фабрици где је она радила. Оставио је и жену и децу у граду и на салашу је држао свиње. Не знамо детаље, али су они прекинули везу, а он је наводно био опседнут њом и није могао да је преболи. Она је била срећна са другим и то га је сигурно изједало – причају људи са једног од салаша на Верушићу.

ЈЕЗИВЕ ПОСЛЕДИЦЕ БОМБАРДОВАЊА! ПОРОДИЦЕ ЖРТАВА И ДАЉЕ ЧЕКАЈУ ИСТИНУ: Рак покосио седам од осам радника на репетитору РТС на Пљачковици!

Подсетимо, Јосип Кујунџић је након што је у петак тупим предметом разбио главу Јасни Матић и усмртио је, пресудио и себи. Он је ловачком пушком, такозваним „кратежом“, пуцао себи у главу.

Леш је пронађен поред пруге Нови Сад – Суботица, у близини насеља Верушић, а на 400-500 метара од тог места налази се и његов салаш.

– Чули смо да се он са женом са којом има двоје деце разишао због ње, али се наводно није званично развео. Та жена ће организовати мису за њега у цркви. Он је радио у „Пиониру“ и био је миран човек. Сви га знамо као доброг човека. Нисам раније никада чула да је нешто некоме лоше урадио. Ето, знали смо да је раније био у вези са њом, али то је живот, то се стално и свуда дешава – прича једна Верушићанка.

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА КОД МЕДВЕЂЕ: Дечак (12) убио се очевим пиштољем на стравичан начин, поред тела нашли опроштајно писмо

Једна од комшиница Анастазија И. каже да га је познавала и да је увек имала лепо мишљење у њему.

– Тешко ми је да поверујем да је то урадио. Знамо га као доброг човека. Сам је живео на салашу, а породица му је била у граду. Сада овде више нема никога – каже Анастазија И.

Све до суботе поподне званично није било осумњичених за злочин који је потресао целу земљу када је Јасна Матић убијена неколико метара од кућног прага у Далматинској улици у Суботици, где је живела као подстанар.

Према незваничним информацијама, Јаснино беживотно тело пронашао је њен садашњи емотивни партнер.

НОГО ЗАПОЧЕО ПРЕВРАТ У ДВЕРИМА! Хоће да смени Ђиласовог слугу Бошкића и успостави владавину вешала! Савез за Србију воде НЕУРАЧУНЉИВИ!

Јосип, за кога се претпоставља да је убио Јасну, пре свог крвавог пира разговарао је са њом телефоном.

Највероватније да је хтео да додатно расправе разлоге њиховог разиласка. Дршком или тупим делом секире или чекића он јој је смрскао главу. Још увек није познато да ли је откривено чиме је убијена, али налази обдукције би требали да олакшају истрагу.

Несрећна жена је раније била удата за човека са којим има пунолетну ћерку. Према незваничним информацијама, после разиласка са законским супругом, била је у вези са Кујунџићем, а када су се разишли ушла је у везу са другим партнером, човеком који је пронашао убијену на тротоару испред куће.

ТОТАЛНО РАСУЛО У СЗС: ЂИЛАС У БРИСЕЛУ ПЉУВАО СВЕ КОЈИ СУ УЗ РУСИЈУ Ного побеснео: Шта ми онда радимо у твом Савезу?!

Оставио опроштајно писмо
Полиција је међу Кујунџићевим личним стварима пронашла – опроштајно писмо.

У њему се, између осталог, наводе инструкције осталим члановима домаћинства како да наставе да воде рачуна о имању. Такође, наводе се и речи: „Овако је морало бити“ – каже саговорник, упознат са истрагом убиства.

НОВИ СУКОБ НА ЛИНИЈИ НОГО-ОБРАДОВИЋ: Потврђују се писања портала Говори Србија

Позитивног духа
Од Јасне се порукама опрашта велики број грађана.

– Гледао је у њу сваки дан и њена срећа била је пред његовим очима, али није му одговарало што је била срећна без њега. Опсесија, хиљаду мисли лети кроз главу и онда клик. Језиво, болесно и себично. Драга наша, заувек ћеш остати у нашем сећању ведра и насмејана, каква ти то и јеси била, пуна позитивног духа. Људи ће причати свашта, али не брини, теби то никада није ни било важно… – једна је од порука Суботичана упућених Јасни Матић.

ДЕА ДЕЛИЈО! Ево шта је водитељка јуче ПИТАЛА ЛЕКАРЕ, сви су били у ШОКУ, а навијачи Црвене звезде ће бити одушевљени!

Није заслужила такав крај
Комшије за Јасну имају само лепе речи.

ДВЕРИ ОСТАЈУ БЕЗ ПОСЛАНИЧКОГ КЛУБА – БОШКО ИСКЉУЧУЈЕ НОГА!

– Мирна, лепа и пристојна жена. Никада нисмо чули галаму или нешто лоше из куће у којој је живела. Нисмо је виђали са мушкарцем, али смо чули да је била у вези. Каква год да је била, сигурно није заслужила такав крај – кажу станари Далматинске улице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путинова велика политичка машина тек хвата залет и одређиваће судбину Русије у целом 21. веку

СЛАВИМО СВЕТА ТРИ ЈЕРАРХА! Данас никако не чините ове ствари иначе ће вам живот бити тужан и празан без благослова овог свеца!

ЛОЦИРАН МУЏАХЕДИН УБИЦА: Един Гачић се крије у близини арапског насеља у Хаџићима

ПАТРИЈАРХУ ПРЕТЕ ОДСЕЦАЊЕМ РУКУ! Хрвати упозорили Иринеја, па упутили ЈЕЗИВУ поруку Србима! На овакву пропаганду би Гебелс био поносан!

blic.rs, Republika

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Thu
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun