Фејсбук
Србија Хроника

БИЋЕШ МОЈА ИЛ’ БОЖИЈА, РЕКАО ПА УБИО: Мој је, али ми га није жао! Очајна мајка младића који је избо девојку у свлачионици

После убиства дошао је у кућу код оца с којим је живео и рекао: Убио сам Бојану, морао сам... Био је сав крвав, а онда је отишао до моје куће, прича Јованова мајка Аријана.

Мајка сам му, али ми га није жао. Жао ми је детета које је убио. Данима је и мени претио да ће ме заклати, али нисмо веровали да је у стању да заиста убије, прича Аријана Вукас, мајка Јована Вершанског (24) из Станишића, који је прекјуче убио своју девојку Бојану Милетић (21) из Сомбора.

(ВИДЕО)ЕКСКЛУЗИВНО: Насер Орић обучава вехабијску децу-војнике!

Moje!

Posted by Jovan Versanski on Tuesday, 19 December 2017

Вершански је, према речима своје мајке, злочин починио у понедељак увече у свлачионици сеоског стадиона, а девојку је убио са шест убода ножем, од чега је један био у чело.

– После убиства дошао је у кућу код оца са којим је живео и рекао је: „Убио сам Бојану, морао сам“. Био је сав крвав и онда је отишао до моје куће. Унутра су биле ћерке, ја нисам била код куће, а бивши супруг ме је назвао и рекао ми да је Јован убио Бојану. У том тренутку нисам разумела шта говори, мислила сам да ју је претукао и питала сам „је л’ ју је много тукао“, али када сам чула да ју је убио са шест убода ножем и живот је стао – потресена је Аријана Вукас.

ПРИЈАТЕЉ МАЈОРА ФИЛИПОВА ОТКРИВА СТРАШНЕ ДЕТАЉЕ: Овако су изгледали последњи сати руског хероја

😊

Posted by Bojana Miletic on Sunday, 28 January 2018

Док је стигла до куће бившег супруга деца су је назвала да јој кажу да је Јован у дворишту и да лупа на врата. Позвала је полицију и он је у дворишту ухапшен.

– Ушла сам у полицијску станицу и рекла сам полицајцима да се размакну, да ми дозволе да га ја убијем. Питала сам га зашто је то урадио, а он је рекао: „Морао сам“.

За сина каже да је био насилан. Тукао је и њу и баку, а пре само неколико дана изашао је из притвора. Имао је забрану приласка девојци.

ЧУДО У СРБИЈИ, НАЈМАЊА БЕБА РОЂЕНА СА 350 ГРАМА: Девојчица је добро! Све тече како треба, дише, ручка и лепо напредује!

Posted by Bojana Miletic on Sunday, 24 December 2017

– Не знам зашто је тачно био у притвору. Наводно због киднаповања, али ми то није јасно пошто је то дете само долазило у наше село. Чула сам да га је у суботу након изласка из затвора у Сомбору сачекала. У недељу су се исто нашли на стадиону иако је он имао забрану приласка. Осећала сам да неће на добро изаћи и позвала сам бившег командира полиције. Пријавила сам да су се нашли, међутим, речено ми је да су они учинили све што је у њиховој моћи и да они не могу ништа ако се они воле. Сутрадан ју је убио на истом месту, а ја верујем да је то могло да се спречи – прича кроз сузе Аријана Вукас.

Јован није нигде радио, а према речима његове мајке, могао је, али није хтео. До физичког насиља над мајком је долазило јер је тражио стално новац, поготово када би чуо да је његов брат добио плату. Осим њега, Вукасова има још једног сина и две ћерке.

Volecu je voleti do smrti.💓

Posted by Jovan Versanski on Sunday, 16 July 2017

– Мислим да су у вези били око девет месеци. Не знам ни како су се упознали, али је увек говорио да је она једина девојка за њега, да је она његова богиња, да ниједна друга не постоји. Чак је рекао: „Биће само моја или божја“ и ја сам увек на то скретала пажњу, као да сам слутила да то не може изаћи на добро, али шта се заиста догодило између њих, нико не зна – потресена је Аријана Вукас.

ПРЕОКРЕТ У ИСТРАЗИ НЕСРЕЋЕ У СМЕДЕРЕВУ: Избо ножем трудну жену, њену мајку, а онда запалио кућу! СВИ ИЗГОРЕЛИ

Састајали се кришом због забране

Мештани Станишића потврђују причу његове мајке. Сви знају за његову лошу нарав и физичко насиље у породици.

– Ово је страшно. Мало је место и сви се познајемо. Проблематичан је био одувек. Састајали су се на стадиону, вероватно кришом јер је он имао забрану приласка. Тукао је мајку, баку и несрећну девојку. Заслужио је највећу казну – закључују мештани.

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ: Увешћемо матерински капитал и олакшице за породице са више деце

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАЧУНИЦА ЕУ ЗА СРБИЈУ: Спречити Русе да улажу, па их оптужити јер не улажу

Кривична пријава против ректора Универзитета у Крагујевцу

Чавић за распуштање парламента до избора!

Извор: Курир/Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri