Printscreen
Политика Србија

БЕСТИДНИК НЕ УМЕ ДА СТАНЕ! Сергеј: Требало је Жигићку да назовем УСТАШКОМ КУ*ВОМ!

Сергеј Трифуновић, активиста Ђиласовог савеза за Србију и један од претендената за место првог човека ПСГ-а, изнео је најновије увреде на рачун новинарке Српског телеграфа Иване Жигић.

Приштина најављује суспензију такси на српску робу

Подсетимо, Трифуновић је Жигићеву најпре назвао курвом када га је питала за коментар поводом једне од тема о којој је писала текст, а онда се „извинио свим ку*вама што их је упоредио са новинарком“.

(ВИДЕО) СРПСКИ ПИЛОТИ ОТКРИЛИ СНИМКЕ ИЗ КОКПИТА: Овако смо чували Путина

Тим поводом организована је конференција за медије Српског телеграфа на којој је присуствовала и увређена новинарка, која ће поднети кривичну тужбу против пропалог глумца, а сада хулигана и најгласнијег заговорника рушења поретка у Србији.

НАПАДНУТ СРБИН У СЕВЕРНОЈ МИТРОВИЦИ: Група Албанаца насрнула на њега у Бошњачкој махали

Уместо да се извини, Трифуновић је отишао корак даље, рекавши да је Ивану Жигић требало да назове „усташком ку*вом“:

ПРОЦУРИО ТАЈНИ РАЗГОВОР СЛОБЕ И КАРАЏИЋА: Ко год хоће да се бије ту смо и јачи смо, а Алија Изетбеговић може да се носи у пи*ду лепу материну

РАДЕ (22) ЗАВЕСОМ ВЕЗАО СТАРИЦУ, ТУКАО ЈЕ И ПОТОМ ДВА ПУТА СИЛОВАО! На суђењу се вади на неурачунљивост и МАЛО ДЕТЕ!

– Министарство културе осудило је називање курвом раднице СТ од стране Сергеја Трифуновића. Није их жацнуло кад су посланицу Александру Јерков, називали усташком курвом. Нисам дакле био политички коректан. Требало је да назовем Жигићку усташком курвом. Схватам – твитнуо је Сергеј.

СРБИН ПОБЕДИО БАНКУ! Узео кредит у францима, отплатио скоро дуплу цифру и НИ ПОСЛЕ ПОЛА МИЛИОНА ЕВРА НИЈЕ БИО КРАЈ! А онда је стигла ПРЕСУДА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нови удар на Трампа, овог пута преко НАТО-а

(ВИДЕО) ГИМНАСТИКА ПЕНЗИОНЕРА (82) КОЈИ ЈЕ ОСВОЈИО РЕГИОН! ЛЕЗИ, ДИЖИ СЕ, ВРТИ ГЛАВОМ: Сваки дан понављајте ОВЕ ВЕЖБЕ И НЕМА БОЛЕСТИ

НОВИНАРКА ПОДНОСИ ПРИВАТНУ КРИВИЧНУ ТУЖБУ ПРОТИВ СЕРГЕЈА ТРИФУНОВИЋА!

„Прљави плес“ Америке и Приштине: Да ли је тренутак за одговор Београда

НАЈВЕЋИ ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ! Ово је човек који долази на чело истраге! Све креће испочетка! ОВИ ДОКАЗИ КОНАЧНО ОТКРИВАЈУ КО ЈЕ УБИЦА!

(ВИДЕО) У Венецуели сукоби војске и демонстраната, пале прве жртве

Ало

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
31°
Thu
24°
Fri
23°
Sat
25°
Sun