pixabay.com
Друштво Србија

БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА: Незапосленима 180.000 динара од државе!

Ево како можете да добијете 180.000 од државе.

(ВИДЕО) ШОК! РАТКО МЛАДИЋ СЕ УЖИВО УКЉУЧИО У ПРОГРАМ Српски генерал обратио се Србији: ЉУБИ ВАС ДЕДА РАТКО! Посебну поруку је имао за Војислава Шешеља

У Пријепољској филијали Националне службе за запошљавање свечано су додељена 33 уговора незапосленима којима је одобрена субвенција за самозапошљавање у износу од 180.000 динара. Новац за ову намену у износу од шест милиона динара обезбедиле су Национална служба за запошљавање и локална самоуправа.

ПОБЕГАО САМ ОД ЛУДИЛА ВУКА ЈЕРЕМИЋА: Дневно попуши и попије моју плату, томпуси му коштају 1.400 евра, пије вино од 350 евра…

У последње две и по године општина Пријепоље издвојила је близу 23 милиона динара за реализацију мера предвиђених Локалним акционим планом запошљавања и програме суфинасирања у сарадњи са Националном службом за запошљавање. Уговоре за 33 незапослених уручили су директорка филијале националне Службе за запошљавање Ана Пејовић и заменик председника општине Пријепоље Станко Кијановић.

Рат Вашингтона и Москве у УН због Србије: Рус одувао Американца!

– Подстицајна средства су бесповратна – казала је Пејовићева и додала да је овим програмом само у 2018. посао добило 85 грађана. Субвенција подразумева једнократну накнаду, а обавеза корисника је да раде најмање годину дана и плаћају порезе и доприносе – истакла је директорка.

Ванредно заседање безбедњака: Сви на задатке да се спречи егзодус Срба

Заменик председника општине Станко Кијановић је напоменуо да квалитетна сарадња локалне самоуправе и НСЗ има за резултат решен проблем незапослености за скоро 230 особа.

(ВИДЕО) ЖЕСТОК СУКОБ САШЕ ПОПОВИЋА И ВОДИТЕЉА У ПРОГРАМУ УЖИВО: Срђан је једном реченицом РАЗБЕСНЕО директора Гранда, а онда су се погледали ДИРЕКТНО у ОЧИ

– Знамо да велики центри због неупослености у малим срединама као што је наша, одвлаче људе одавде. Ако нећемо да сиромашимо и да остајемо без становништва морамо ићи у овакве пројекте којима ћемо помоћи људима да остану на овим просторима – истакао је Кијановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СТРАШНА ПОРОДИЧНА ТАЈНА У РУШЊУ: Мушкарац који је давио жену, обесио се на истом месту где и његов брат!

Академици нису прихватили оставку Владимира Костића

ПЕНЗИОНЕРКА ЦОКА КОЈА ЈЕ УБИЛА ИНВЕСТИТОРА ИСЕКЛА ВЕНЕ! Стојанка покушала да се убије у затвору?

ДАНИЈЕЛА ЈЕ ИМАЛА 2 СПОНТАНА ПОБАЧАЈА: Све што је желела било је дете, отишла је под ОСТРОГ и онда јој је ЛАЗАР преокренуо цео живот!

ХОРОР У СРПСКОЈ ЦРЊИ! ПСИ ПОЈЕЛИ ЧОВЕКУ ЛИЦЕ У РОЂЕНОЈ КУЋИ: Бицикл је био наслоњен на ограду, а оно што смо видели унутра ПРОГОНИЋЕ НАС ДОК СМО ЖИВИ

НОВИ УДАР НА ЏЕП ВОЗАЧА У НАЈАВИ! Дробњак: Тражићемо поскупљење путарине и наплату на магистралним путевима, али за ОВА ВОЗИЛА!

ДРАМА ЈУТРОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Стигла анонимна дојава да је ПОСТАВЉЕНА БОМБА КОД ЗГРАДЕ СКУПШТИНЕ!

SrbijaDanas/Novosti

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
30°
Thu
30°
Fri
31°
Sat
31°
Sun