Друштво Србија

Београдски Митинг солидарности са Венецуелом: Трг Републике 16. септембра у 16h

Београђанима се апелом обратила амбасадорка Венецуеле у Србији Диа Надер Де ел-Андари.

Наш вечни командант Уго Чавез Фријас је говорио: „Љубав се љубављу враћа”. У то име вас од свег срца позивам да нам се придружите у суботу 16. септембра и својим присуством подржите Светски дан солидарности са Внецуелом јер само заједно можемо да истрајемо”

Митинг солидарности са Венецуелом – у оквиру Светског дана солидарности са том карипском земљом – одржаће се 16. септембра у Београду.

Локација је Трг Републике, са почетком у 16 сати.

Тим поводом се Београђанима и српским пријатељима своје земље обратила амбасадорка Венецуеле у Србији Диа Надер де Ел-Андари:

„Драги пријатељи Венецуеле,

Као што знате, наша земља је нападнута са свих страна и наш народ се јуначки бори да очува мир, незвисност и суверенитет који су нам давне 1811. подарили наши храбри преци предвођени оцем свих слободних Венецуеланаца Симоном Боливаром.

Искрено пријатељство, љубав и подршка коју сте нам пружали свих ових година за нас је непроцењива јер је народу којем прете лишавањем слободе и страном интервенцијом солидарност других народа преко потребна. Без ње смо сами и препуштени на милост и немилост силама које гледају само сопствене интересе и није их брига колико ће деце гладовати, колико ће људи живети у беди и ропству, колико ће нас изгубити своје вољене и колико ће нараштаја трпети због незајажљиве похлепе империјализма.

Наш вечни командант Уго Чавез Фријас је говорио: „Љубав се љубављу враћа”. У то име вас од свег срца позивам да нам се придружите у суботу 16. септембра и својим присуством подржите Светски дан солидарности са Вeнецуелом јер само заједно можемо да истрајемо”.

Извор: ФАКТИ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руска ракета са астронаутима на путу до Међународне свемирске станице

КИМОВ КЕЦ У РУКАВУ: Северна Кореја лежи на богатству од 10 билиона долара, ево шта је у питању!

УН: Војно решење кризе у Северној Кореји било би катастрофа

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
1°
15°
Fri
18°
Sat
21°
Sun
18°
Mon