Printscreen YT
Друштво Србија

БЕОГРАЂАНКА ОСТАЛА У ЧУДУ: Јасмина нашла пун новчаник, а кад је дошао власник шокирала се! Тада је одлучила: Следећи пут само ћу да шутнем, па нека га тражи сам!

Рекла сам себи нема шансе, започиње своју исповест Београђанка Јасмина (32) која је почетком октобра у самом центру града, на потезу од Булевара до Безистана, пронашла новчаник пун пара и картица са свим, али комплетно свим документима власника.

ДАРКО ЛАЗИЋ У СВЕ ВЕЋОЈ КРИЗИ, А НАЈТЕЖА БИТКА ТЕК ПРЕДСТОЈИ: Певач има анксиозне нападе! Цео живот ће морати да ради ОВО, а то га ПЛАШИ!

– Видим ја на улици новчаник, подигнем, отворим… пун пара и разноразних картица, од тога и две из банке. Документа сва на броју и то баш сва… И лична и здравствена и возачка и још штошта… Све електронско… Кад изгубиш треба ти пола године да све извадиш поново а о трошку да и не причам… Видим ја чим је пун пара, испао човеку… Нису џепароши, они поваде лову и баце документа са све новчаником у први контејнер и обично оперишу по ГСП. Ово је неко прошао, кажем себи, и испало му из џепа. Вероватно мушкарац, они вазда држе документа по задњим џеповима панталона…- прича Јасмина.

(ФОТО) НАША ПЕВАЧИЦА ПРЕТУЧЕНА У КЛУБУ: Газда клуба је млатио пред свима!

– Чим сам нашла, хтела сам одмах да одем до полиције, ту близу, и предам, али сам журила на посао и рекох хајде прво на посао да ме још не оптуже како касним па још лажем да сам ишла у полицију да предам изгубљени новчаник. Тек кад сам дошла у фирму, колеге осуше по мени. Да ли си нормална, где ћеш у полицију па још да те оптуже како си му узела паре из новчаника па кобајаги дошла да пријавиш, ко зна колико је имао или шта ће да каже колико је имао… Може да каже да је имао ко зна колико, а оно било хиљаду-две као што и јесте… Па још тамо и неки записник праве, па треба да се потпишеш па где си нашао, па како… Него ти лепо види шта он ту све има, па га зовни телефоном… Пронађеш му број и зовнеш, таман га обрадујеш пре него што схвати да је негде успут посејао новчаник и шлогира се…

РАСПАД КЕКИНОГ КЛАНА Груја умро под мистериозним околностима! За годину дана зла коб погодила је пет чланова озоглашене групе!

И тако ја кренем да гледам картице, повадим, потражим на интернету има ли неки фиксни телефон пошто сам му видела и адресу – и ништа. Зови дом здравља – ништа, зови разноразне и хајде на крају и банку… И упали ми, јави се службеница, ја се лепо представим, кажем нашла човеку документа, ваш је клијент, дам име и адресу, хајде нађите га па му јавите да је изгубио новчаник…

ЛАЗАНСКИ: Војска Србије на маневрима показала да МАЛА ЗЕМЉА ИМА ВЕЛИКУ БОРБЕНУ МОЋ!

И ето звони у фирми телефон сутрадан… Добар дан, ја сам тај и тај, нашли сте ми новчаник и ја кажем јесте ево ту сам, на послу, сачекајте испред, донећу вам… И лепо ја сиђем, представим се, кажем где сам нашла, кажем ништа нисам дирала, како сам нашла, тако је… Погледам човека, видим тај је са слике и предам све оно, кад оно шок?! Он га отвори, виде да су његова документа, и не погледа да ли су паре ту, нити се руковао са мном… Једва кроз зубе рече хвала и оде!

(ВИДЕО) ТО ЈЕ ТО! ИМАМО ПРОМАШАЈ 2018. ГОДИНЕ: Велика БРУКА фудбалера Аталанте! Ово ће се препричавати још дуго, дуго…

Ја у шоку! Па макар да се руковао, да је минут стао па рекао е баш вам хвала, много сте ми учинили… па само та силна документа да мораш да вадиш поново… и од банке и лична и све. Или да је понудио макар неку награду, тек да се осетиш да ти је захвалан. Ја паре свакако не бих узела, родитељи су ме увек учили кад нађеш нешто туђе, вратиш му и ништа не узимаш… И да је понудио, ја бих одбила, али лепо је кад те неко понуди, осетиш некако да си неком помогао, да си му учинио и да му је то важно кад се нуди да те на награди… Кад оно шипак!

И после тога рекла сам себи е па нећеш мајци више… Следећи пут кад видим нешто туђе на улици, само ћу да шутнем у страну па нека га тражи сам!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ПРАДЕДА, ХВАЛА ТИ! ОВАКО СЕ СРБИ СЕЋАЈУ СЛАВНИХ ПРЕДАКА ИЗ ВЕЛИКОГ РАТА: Волите своју земљу као што су је они волели! Дирљиве поруке преплавиле интернет…

(ВИДЕО) ПОМАГАО САИГРАЧУ ДА СЕ ДИГНЕ ПА ПОСТИГАО ГОЛ! Необична сцена у дуелу два Макабија

УЗДРМАНА ВЛАДА ТЕРЕЗЕ МЕЈ! Могућ распад! Напуштају је четири важна министра?!

НАТАЛИЈА РАМОНДА – „Цвет феникс“ и симбол примирја, познат по својој невероватној издржљивости!

(ВИДЕО) Тапшање по рамену: Сусрет Путина и Трампа у Паризу

(ВИДЕО) МАСОВНА ТУЧА НА ММА ТУРНИРУ У МОСКВИ: Нагибин ударио Карахањана после гонга, а онда је настао ХАОС !

Ало/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
23°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
22°
Sat