Друштво Србија

БЕОГРАЂАНИ У ШОКУ: Ухваћен вук усред града!

Београдски ветеринари на територији београдског насеља Миријево пронашли вука! Како Студио Б сазнаје из „Ветерине Београд“, ради се о вучици која је скотна.

Нико још увек не може са сигурношћу да каже одакле је дошла, а на то питање одговор би могла да да истрага МУП-а која је у току. Ветеринари кажу да вучица није агресивна, а тренутно се налази у просторијама “ Ветерине Београд“.

СПРЕЧЕН ВЕЛИКИ ДИПЛОМАТСКИ СКАНДАЛ: Чанак позвао посланике из Приштине и Каталоније на међународни скуп, Маја Гојковић зауставила позив

Женка која је, како се наводи, прешла дугачак пут, своје ново станиште имаће у Београдском зоолошком врту, рекли су ветеринари телевизијској екипи Студија Б.

(ВИДЕО) ПИСМО ОПАСНОГ МАСОНА ОТКРИВА СВЕ: Тачно је предвидео оба светска рата, а ево шта је рекао за трећи! Ево како су искористили ИЛУМИНАТЕ

Они који су мислили да на београдским улицама могу да набасају само на псе луталице, или оне које је неко напустио, преварили су се. За многе који су у претходних 24 часа помислили да им се привиђа вук негде код Малог Мокрог Луга, и у Миријеву, били су управу. Прави вук, тачније вучица, од раних јутарњих часова, након обавештења организације „Левијатан“ која је то пријавила МУП-у, али и помоћу појединаца који се баве заштитом животиња, био је део потраге и коначног лоцирања. Ухваћена је и сада се налази у Ветерини Београд.

ЗЛА СУДБИНА МАЛОГ ЕЛДИНА ИЗ ТУТИНА: Возили га у болницу јер је добио мале богиње, а онда ПОГИНУО ЈЕР НИЈЕ БИО ВЕЗАН!

Бројне теорије које су се појавиле на друштвеним мрежама, али и у неким медијима, нису тачне, подсећају у Ветерини Београд. Оно што је унело панику међу Београђане је била лажна информација да је вучица растргла неке псе и да се понашала врло агресивно.

ЧЕКА НАС НЕВИЂЕНО ПОСКУПЉЕЊЕ: Због сукоба великих сила цена нафте вртоглаво скаче! Стручњаци предвиђају да ће достићи ову вредност!

У Ветерини Београд подсећају да ће она добити свој нови дом у Золошком врту, чиме ће добити право станиште, можда са новим вучијим приновама.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МИЛИЈАРДЕР НЕ ОДУСТАЈЕ: Послао је аутомобил у свемир, а сада има решење за саобраћајне гужве! Погледајте!

(ВИДЕО) ЗА ЖИВОТА ЈЕ ВИШЕ ЛИЧИО НА АНЂЕЛА НЕГО НА ЧОВЕКА, А ЊЕГОВА ЧУДА ПОШТУЈЕ ЦЕЛИ СВЕТ: Данас славимо Светог Василија Острошког, ову молитву изговорите за исцељење тела и душе

УЧЕНИК СЕ ОКЛИЗНУО СА СТОЛИЦЕ И ОСТАО БЕЗ БУБРЕГА! Потресни детаљи ужаса у електротехничкој школи, СТРАХИЊА ЈЕ ПАО, ДРУГОВИ ЗАНЕМЕЛИ ОД ШОКА!

Ни са ким са Косова за истим столом: Премијер Шпаније дефинитивно не иде на самит

Извор: Студио Б

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon