Wikipedia
Америка Свет

Бела кућа издала новчић у част самита Трампа и Путина у Хелсинкију

Сувенирница Беле куће издала је комеморативни новчић у част самита америчког и руског председника, Доналда Трампа и Владимира Путина у Хелсинкију. Његова цена је сто долара.

(ВИДЕО) ОСВЕТА БИН ЛАДЕНА ИЗ ГРОБА: Смрт коси агенте ФБИ, свима је заједничка само ЈЕДНА СТВАР

Фотографија новчића још није објављена на сајту продавнице сувенира. Међутим, један од новинара „Њујорк тајмса“, Кенет Вогел, на свом налогу на Твитеру је објавио његову фотографију: „Још увек не знамо шта су се тачно договорили Трамп и Путин. Али могу да саопштим да је тим за комуникације Беле куће заправо издао комеморативни новчић у част овог догађаја (самита)“.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА ПУТУ ЗАЈЕЧАР-ПАРАЋИН: Мушкарац погинуо на месту, дете преминуло у болници, лекари се боре да спасу ДВОЈЕ ДЕЦЕ

Енглези кажњавају играча Арсенала због албанског орла!

На новчићу нема слика лица двојице лидера. На средини се налази катедрала у Хелсинкију, у чијој близини је одржан билатерални самит. Катедрала је уоквирена заставама Сједињених Америчких Држава и Русије, по контури новчића стављен је натпис на енглеском језику „Председник Доналд Џ. Трамп“ и „Председник Русије Владимир Путин“. Такође је испод катедрале наведено време самита — „јул 2018“, а још ниже, на руском: „Састанак на највишем нивоу“.

И МЕДВЕД БИ СЕ ПРЕД ПУТИНОМ ПРИСТОЈНО ПОНАШАО: Песков открио непознате детаље са одмора руског председника

Први састанак у пуном формату председника Русије и САД, Владимира Путина и Доналда Трампа, одржан је 16. јула у Хелсинкију. Председници су прво разговарали лицем у лице више од два сата, након чега су делегације ручале у проширеном саставу, а затим су одговарали на питања новинара. Након састанка, лидери су изразили интересовање за унапређивање односа двеју земаља.

ЏИПОМ СЕ ЗАКУЦАЛИ У ДРВО Тинејџер погинуо док се са друштвом враћао са ЛИТУРГИЈЕ

БИЗАРАН БИЗНИС ЦВЕТА У БЕОГРАДУ! Овде препродају гробна места за 5.000 ЕВРА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИЗАШЛА НА УЛИЦУ, ИЗВАДИЛА ПИШТОЉ И ПУЦАЛА: Ево зашто је пензионерка убила инвеститора у Булевару! Полиција је УХАПСИЛА ДОК ЈЕ СПАВАЛА!

ОПАСАН МОМАК СА БУРНИМ ЖИВОТОМ: Легија имао још три надимка, а ево како се Земунски клан НАШАЛИО СА ЊИМ!

(ВИДЕО) ХАПШЕЊЕ БРИТАНСКОГ ЕСКОБАРА Водио је банду која је шверцовала 350 милиона вредан кокаин, а онда је пао на НЕВЕРОВАТАН НАЧИН

Проглашено ванредно стање у главном граду Либије

Sputnik

Оставите коментар